OTKRIVENO, FILIP JE TRAŽIO ČETVRTOG KRIMINALCA DA GA UBIJE! On je učinio jednu stvar koja mu je SAČUVALA GLAVU!
Nezvanično, cela porodica je bila izložena maltretiranju dilera i njima bliskih osoba, Foto: Facebook

stravično

OTKRIVENO, FILIP JE TRAŽIO ČETVRTOG KRIMINALCA DA GA UBIJE! On je učinio jednu stvar koja mu je SAČUVALA GLAVU!

Povod nezapamćenom krvoproliću je navodno maltretiranje ubicinog brata kojem je bio izložen zbog dugova

Objavljeno:

Trostruko ubistvo juče u Splitu i dalje sablažnjava grad po Marjanom. Danas u 11 sati u Policijskoj upravi se održala konferencija za novinare, nakon koje će se sanati motivi stravičnih ubistava koje je najverovatnije počinio Filip Z. (25) pomorac iz Splita kojega je policija pronašla i privela nekoliko sati nakon ubistva. Povod nezapamćenom krvoproliću je navodno maltretiranje ubicinog brata kojem je bio izložen zbog dugova u koje je upao kao zavisnik od droge. Nezvanično, cela porodica je bila izložena maltretiranju dilera i njima bliskih osoba, i Filip Z. je s automatskom puškom ruci odlučio to da zaustavi brutalno ih smaknuvši, rafalnim pucnjevima na ulici.

Osim Filipa Z., policija je privela i Branka M., međutim on nije bio u vezi niti s ubicama niti s ubijenima. Navodno je sklonjen preventivno jer je Filip, nakon što je smaknuo trojicu, s automatskom puškom krenuo kroz Varoš tražeći Jerka M, Brankovog brata, koji mu je takođe bio meta. Jerko se sakrio, a Branka je policija privela u policiju, ali su izjavili kako veruju da od njega mogu dobiti neku korisnu informaciju vezanu za ubistva.

Na fb profilu Filipa Z. ljudi ostavljaju poruke podrške i razumevanja..

"Da je pravosuđe odradilo svoje do ovoga ne bi došlo", "Isuse, molim te zaštiti ovog mladog čoveka, neka mu se pravosuđe maksimalno smiluje", "Kad nepravda postane zakon,otpor postane dužnost. Ljudino drži se i izdrži !Hrvatska te voli,tvoj narod je uz tebe" neke su od poruka upućenih Filipu Z. Na Fejsbuku je otvorena grupa podrške 25-godišnjaku privedenom za trostruko ubistvo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.