HARI JE BIO VELIKI ŠVALER, a sve bivše ostavile su ga zbog JEDNOG RAZLOGA!
Princ Hari i Megan Markl, Foto: EPA/ Facundo Arrizabalaga

bivše ljubavi

HARI JE BIO VELIKI ŠVALER, a sve bivše ostavile su ga zbog JEDNOG RAZLOGA!

Imao je titulu najpoželjnijeg neženje i velikog zavodnika

Objavljeno:

Do 2018. godine kada se venčao s Megan Markl, princ Hari je imao titulu najpoželjnijeg neženje i velikog zavodnika. Ovaj britanski princ zaveo je brojne devojke, a sve su ga one napustile zato što nisu mogle da se nose sa brojnim pravilima kraljevske porodice niti su mogle da podnesu toliki pritisak medija i javnosti, a sve ovo su i razlozi zbog kojih je Megan pobegla u Kanadu i razlozi su to zbog koji su vojvoda i vojvotkinja odstupili od svojih kraljevskih dužnosti. Jedna od ljubavi princa Harija bila je Florence Brudenell Bruce.

Zajedno su bili u periodu kada je princ bio pilot u britanskoj vojsci i zbog Harijevih obaveza ta veza je brzo propala, a ona je bračnu sreću pronašla s jednim bankarom. S Chelsy Davy stalno je prekidao i stalno se mirio, a njihovo poznanstvo seže još u doba kada su bili školarci. Šest godina su se svađali i mirili i onda je Chelsy shvatila da to nije to.

Za Cressidu Bonas svi su bili uvereni kako će postati članica kraljevske porodice kako je udaja za princa Harija samo pitanje vremena. Mediji su pratili svaki njihov korak, a Cressida sa tim nije htela da se nosi i smetalo joj ješto je svi prate u stopu. Nije htela medijsku pažnju, a znala je da bi udajom za Harija ta pažnja bila još veća i zato je odlučila da prekine vezu sa njim.

Slično se dogodilo i s Harijevom vezom sa tv voditeljkom Caroline Flack.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.