KOLINDA JE POZVALA MAJKU DEČAKA NA KOJU JE NALETEO NJEN AUTOBUS: Jednu stvar joj je jasno dala do znanja!
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Beta

oglasila se

KOLINDA JE POZVALA MAJKU DEČAKA NA KOJU JE NALETEO NJEN AUTOBUS: Jednu stvar joj je jasno dala do znanja!

Nesreća je bila na nezgodnoj i dosta uskoj krivini

Objavljeno:

U autobusu je bila i predsednica, a nakon nesreće je vozač samo nastavio put Lobora gde je Kolinda Grabar Kitarović imala predizborni skup.

PR PU krapinsko-zagorske Zoran Lončar rekao je kako je do nesreće došlo jer se vozač autobusa nije držao svoje desne trake. Utvrđena je samo materijalna šteta, nije bilo povređenih.

U međuvremenu se vozač oštećenog auta telefonski čula s predsednicom koja ju je nazvala i izvinila joj se za nesreću. Rekla je kako nije osetila udarac jer bi u suprotnom autobus zaustavila i poslala nekog da vidi što se dogodilo.

Dečaku koji je s mamom bio u autu iz Kabineta predsednice su poslali slatkiše, a ukoliko bude potrebno, omogućiće oštećenima i psihološku pomoć. Predsednica je spremna vozaču da ponudi drugi auto, ako njen ne bude popravljen na vreme, navodi RTL.

Nesreća je bila na nezgodnoj i dosta uskoj krivini.

- Stala sam iza tog automobila, pomakla sam se najviše udesno koliko sam mogla da ne sletim u provaliju. Povorka je prolazila mimo nas, čini mi se da su bila dva automobila ispred autobusa. Oni su prošli, a autobus nas je okrznuo. Slupan mi je levi deo automobila, retrovizor je otkinut, a najviše su stradala prednja vrata gde mi je dete sedelo - rekla je ona.

U policiji su potvrdili da je došlo do nesreće, ali objasnili su da se, ukoliko se radi o manjoj nesreći, kolona ne zaustavlja odmah, nego stane na prvoj mogućoj lokaciji.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.