DA LI I VI PATITE OD OSEĆAJA HRONIČNOG UMORA? Nemojte ignorisati ove simptome!
Foto: Profimedia

biljne kapi

DA LI I VI PATITE OD OSEĆAJA HRONIČNOG UMORA? Nemojte ignorisati ove simptome!

Kako starimo, tako se i smanjuje elastičnost krvnih sudova, takođe nastaju naslage na zidovima krvnih sudova koji je deo prirodnog procesa starenja, tako da se godinama povećava verovatnića za pojavu kardiovaskularnih oboljenja.

Objavljeno: 12.12.2019. 15:58h
  • 2

Osobe starije od 40 godina osećaju hroničan umor i to u 70% slučaja zbog zakrčenih krvnih sudova. Nemojte ignorisati ove simptome!

Kako starimo, tako se i smanjuje elastičnost krvnih sudova, takođe nastaju naslage na zidovima krvnih sudova koji je deo prirodnog procesa starenja, tako da se godinama povećava verovatnića za pojavu kardiovaskularnih oboljenja. Naravno, pored starenja, velikim delom imamo i spoljnih uticaja kao što su povišena telesna težina, pušenje, slaba fizička aktivnost, zagađenja... koja dovode do povišenog pritiska i veoma često dolazi do sužavanje krvnih sudova i nastaje tzv. ateroskleroza ili ateromatoza – odnosno ZAKRČENJE KRVNIH SUDOVA. Ukoliko osećate hronični umor, taj umor je veoma često povezan sa zakrčenjima.

Jelka i Rajko T, iz Leštana su se odavno susreli sa ovim problemom. Sledi Jelkina izjava o njenom stanju.

Od srca bolujem već deset godina. Uz to sam stalno imala visok pritisak – izlazio je i na 200/120, brzo sam se zamarala i veoma mi je teško padao svaki fizički posao, ali ja sam se nekako borila. Sin me je dovodio ovde u Beograd na pretrage. Tada su mi ljekari ustanovili da imam ZAKRČENJE SRČANE ARTERIJE i da mi krv nije dobra. Dali su mi ljekove i savjetovali da radi visokog pritiska držim dijetu. Tako sam godinama ljekovima i dijetom uspijevala da smirim i srce i pritisak, ali od prošle godine pa sve do proljetos iz dana u dan mi je bivalo sve gore. Prije tri mjeseca nisam mogla da napravim ni nekoliko koraka, a da ne stanem, stalno me nešto vuklo da ležim. Ponekad mi se činilo da će mi srce svakog trenutka stati. Iz kuće sam mogla da izadjem samo rano ujutru i pošto sunce zađe. I noge su mi stalno bile otečene a pritisak visok, ne da mi glavu podići. Ja sam žena sa sela pa sam naučila da radim i onda možete da zamislite kako je bilo mojoj duši: htjela bih da ponešto uradim i u kući i u bašti, a ne mogu da maknem!

Kada su mi donijeli biljne preparate od Marića iz Bio-Teo centra odmah sam počela da ih uzimam, ali nisam vjerovala da meni više išta može pomoći. Ipak sam poslije sedam-osam dana zapazila da mi se snaga polako vraća. Prvo sam počela da radim po kući, a poslije desetak dana sam se osmjelila da i u baštu izadjem. Poslije dvije nedjelje osjećala sam se sasvim dobro pa sam po dvije kofe vode nosila da zalivam baštu. Srce je počelo normalno da mi radi i više nisam osjećala ni pritisak ni zamor. Prvi put poslije deset godina bez napora radim sve kućne poslove, a i u bašti treba mnogo toga uraditi. Sve mi je sada lakše pa mi se mili da radim.

Jelkin suprug Rajko dodaje:

Marićevi biljni preparati su stvarno kod Jelke učinili čudo jer sam ja zimus vjerovao da neće dugo. Prije neki dan sam joj uzeo još jedan komplet jer njena bolest nije ni nastala za mjesec dana pa zbog toga treba duže liječenje iako se sada dobro osjeća.“

Biljni komplet br. 1 Antistres + Corvit + Cirkul za kardiovaskularni i nervni sistem koji sadrži 3 bočice kapi (3 različita proizvoda) i traje oko 30 dana, možete poručiti klikom OVDE, po ceni od samo 2880 rsd za RS / 47 KM za BIH / 26€ za CG, ili pozivom na broj 011/44-20-502 radnim danima. MOGU GA PITI I ZDRAVE OSOBE.

Isporuka se vrši na teritoriji: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Od čega se ovaj komplet sastoji i zašto je toliko dobar?

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

- Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris

- Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

- Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)

- Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

- Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca

- Otklanja posledice posle infarkta

- Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)

- Reguliše pritisak

- Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga.

foto: Promo


Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

Kod fitoterapije i alternativne medicine je potrebno malo više vremena nego kod zvanične medicine i sintetičkih lekova, ali su zato I rezultati trajniji jer se deluje direktno na uzroke bolesti, a ne tretiraju se samo krajnji simptomi.

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom.

Do sada je Bio-Teo centar imao veliki broj veoma zadovoljnih korisnika s obzirom da se bavi proizvodnjom čajeva i dijetetskih suplemenata od 1988 godine!

Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 minuta ili više između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (3 različita proizvoda) i pije se oko 30 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd / 47 KM / 26€, ili pozivom na broj 011/44-20-502 radnim danima.

Pogledajte i video snimke mnogobrojnih zadovoljnih korisnika Bio-Teo preparata:(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media