MONSTRUM SLAO ĆERKI SLIKE SVOG POLNOG ORGANA, GOVORIO JOJ DA SPREMI SANDUK ZA MAJKU! Kazna koju je dobio je SRAMNA
Ilustracija, Foto: Profimedia

ČIST UŽAS

MONSTRUM SLAO ĆERKI SLIKE SVOG POLNOG ORGANA, GOVORIO JOJ DA SPREMI SANDUK ZA MAJKU! Kazna koju je dobio je SRAMNA

Znajući da će ćerka preneti sadržaj poruka majci, otac joj je pisao uvredljive poruke o majci i njoj

Objavljeno: 25.09.2019. 11:11h
  • 6

Muškarcu (42), koji je slao fotografijepolnog organa maloletnoj kćerki i pretio smrću njenoj majci, odnosno bivšoj supruzi, Opštinski sud u Puli izrekao je jedinstvenu kaznu na godinu dana zatvora, s trogodišnjim rokom proveravanja.

Otac, koji živi van Hrvatske je od početka novembra 2016. do kraja januara 2017. godine, budući da ga je bivša supruga blokirala na Fejbuku i Mesindžeru, slao je poruke na profil njihove maloletne kćerke. Znajući da će kćerka preneti sadržaj poruka majci, otac joj je pisao uvredljive poruke o majci i njoj.

Pretio je da će doći u Pulu i svašta napraviti, te da će on izaći iz zatvora, a neki iz zemlje nikada, da će ubiti njenu majku i neka spremi odeću za leš.

Krajem januara 2017. kćerki je poslao svoju fotografiju na kojoj je go i na kojoj se vidi njegov polni organ u erekciji. Sve je to tad devojčicu (15) vrlo uznemirilo i ugrozilo njen emocionalni razvoj dok je kod njene majke izazvalo strah za vlastiti život.

Zbog zlostavljanja deteta na opisan način muškarcu je izrečena presuda na sedam meseci zatvora, a zbog pretnji supruzi na šest meseci, pa mu je izrečena jedinstvena presuda na godinu dana zatvora.

Na suđenju je 42-godišnjak izjavio da se oseća krivim, ali je izražavajući žaljenje i kajanje obećao da slične stvari neće ponoviti.

Sud je prihvatio sankciju koju je predložilo državno tužilaštvo, ali je kao otežavajuću okolnost ocenio činjenicu da je 2016. već bio uslovno osuđen zbog povrede detetovih prava na deset meseci zatvora, a kažnjavan je i zbog saobraćajnih prekršaja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Glas Istre)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media