NEZAPAMĆEN HOROR NA VENČANJU: Mladoženja se napio, pa SILOVAO ĆERKU, mislio je da spava sa svojom novom ženom!
Ilustracija, Foto: Profimedia/Ilustracija

JEZA

NEZAPAMĆEN HOROR NA VENČANJU: Mladoženja se napio, pa SILOVAO ĆERKU, mislio je da spava sa svojom novom ženom!

Nesrećna devojka (20) se na proslavi venčanja svog oca na seoskom imanju napila i onesvestila, a njen otac, koji je takođe bio pijan, ušao je u njenu sobu

Objavljeno: 07:28h

Muškarac (50) iz Danske , koji je silovao sopstvenu ćerku svoje prve bračne noći ležaće u zatvoru dve i po godine.

On tvrdi da je mislio da mu je to nova žena.

Nesrećna devojka (20) se na proslavi venčanja svog oca na seoskom imanju napila i onesvestila, a njen otac, koji je takođe bio pijan, ušao je u njenu sobu, kako tvrdi, misleći da je to njegova izabranica sa kojom se tog dana venčao.

Za vreme proslave, ćerka je bila "otrovana od alkohola", a članovi porodice su rekli da je bila onesposobljena da ode u hotel u obližnjem gradu, pa je zaspala u sobi svog oca u tom selu.

Sat i po kasnije, njen otac i njegova nova žena, takođe vidno pijani, došli su u sobu i legli pored nje, da bi njen otac, kako se pravda, u tim trenucima "promašio", pa umesto supruge, nasrnuo na ćerku, piše danski "Jidske Vestkisten".

U tim trenucima, 20-godišnja devojka je počela da dolazi sebi i zamolila oca da prestane, a on je bio još grublji i nastavio uprkos njenom opiranju.

Čovek je na sudu tvrdio da je bio mrtav pijan i da se ničega ne seća. Poslednje što mu je u svesti je, kako tvrdi, to da se veselio na svojoj svadbi, a onda su ujutru probudio u svom krevetu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.