POKRADENO KOLINDINO OBEZBEĐENJE: Lopovi od bezbednjaka napravili sprdnju! Kakvi to specijalci čuvaju predsednicu?!
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: EPA/BOGDAN CRISTEL

da li je moguće?

POKRADENO KOLINDINO OBEZBEĐENJE: Lopovi od bezbednjaka napravili sprdnju! Kakvi to specijalci čuvaju predsednicu?!

Veliki propust!

Objavljeno:

Službeni automobil predsednice Hrvatske, ostao je iz nepoznatog razloga otključan i bez nadzora. Kradljivci su ukrali opremu. O kakvoj opremi se tačno radi, u MUP-u za Dnevnik Nove TV, nisu se izjasnili.

- Provalom u službeni auto ukraden je deo opreme koji je poveren policijskim službenicima za rad. Provaljeno je u razdoblju u kojem je, zbog izvanrednih okolnosti izvršenja službenog zadatka, auto kratkotrajno ostao bez nadzora - pojasnili su iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Iako pravdaju radnike da su u vreme krađe imali posla, ipak su ih sankcionisali.

Naime, kažu da su proverili sve činjenice i utvrdili odgovornost radnika, kojima je na kraju izrečena disciplinska mera.

Ipak, postavlja se pitanje kako radnici čuvaju predsednicu i njenu porodicu ako nisu u stanju da sačuvaju auto od krađe.

Problem postaje ozbiljniji kad se setimo da nisu prošla ni dva dana od pljačke čuvara bivšeg državnog savetnka. Oni su ostali bez svog oružja, dokumenata i značke dok su išli po hranu. Stvari su ostavili u apartmanu, gde su čuvali Cvitana i porodicu dok su se odmarali u Zatonu. Po jelo su otišli nakon smene.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.