KOLINDA OTKRILA KAKO JE USPELA TOLIKO DA SMRŠA: U jednoj stvari svi grešimo, TO SAM PROMENILA
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Profimedia

baš se pomučila

KOLINDA OTKRILA KAKO JE USPELA TOLIKO DA SMRŠA: U jednoj stvari svi grešimo, TO SAM PROMENILA

Mnogi pitaju koja ja njena tajna

Objavljeno:

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je značajno izgubila na težini. Mnogi misle da je to zato što je prestala da jede kako bi što lakše i brže smršala, ali za hrvatsko izdanje "Glorije" rekla kako je to daleko od istine i kako nikad ne bi mogla biti na dijeti koja zahteva od nje da gladuje.

"Zbog obaveza ne smem da budem gladna jer u suprotnom mozak me ne funkcioniše kako treba. Priznajem, pre sam se znala da se tešim hranom, pogotovo sendvičima nakon napornog radnog dana, što me je i dovelo do viška kilograma. Ali danas sam ponosna jer mogu da uđem u maskirne pantalone koje sam kupila prije deset godina u Americi.

Mnogi me pitaju koja ja moja tajne, a ja kažem da za moju dorbru liniju su zazduženi kretanje i mediteranska ishrana", rekla je Kolinda Grabar Kitarović

Dodala je da pije isključivo vodu, uglavnom sa česme, izbegava kafu zbog kofeina i crno vino zbog intolerancije na histamin. Od masnoća koristi domaće maslinovo ulje i malo maslaca, a u frižideru uvek ima mnogo voća i povrća, pogotovo avokada. Upotpunosti je izbacila šećer i u njenoj ishrani nema hleba.

"Kontrolisana i uravnotežena ishrana. Nema jedenja noću i morate da se krećete", zaključila je Kolinda Grabar Kitarović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.