DUCI VAN SEBE POSLE PRVE TITULE: Osvojio Umag, pa pokazao koliki je gospodin!
Dušan Lajović, Foto: EPA/Sebastien Nogier

IZJAVA POSLE OSVAJANJA

DUCI VAN SEBE POSLE PRVE TITULE: Osvojio Umag, pa pokazao koliki je gospodin!

- Zahvalio bih se pre svega ljudima iz organizacije ovde u Umagu. Dolazim već 12 godina na ovaj turnir, dolazio sam na juniorske turnire, u poslednjih deset godine igrao sam sedam ili osam puta - istakao je

Objavljeno:

Srpski teniser Dušan Lajović je stigao do prve ATP titule pošto je u finalu Umaga bio bolji od mađarskog tenisera Atile Balaša, 7:5, 7:5.

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je dodelila pehar Lajoviću koji je zaista odigrao odličan turnir, koji je jedan od njegovih omiljenih.

- Zahvalio bih se pre svega ljudima iz organizacije ovde u Umagu. Dolazim već 12 godina na ovaj turnir, dolazio sam na juniorske turnire, u poslednjih deset godine igrao sam sedam ili osam puta. Neverovatno dobra organizacija, to je jedan od najboljih 250 turnira i ne mogu biti srećniji od toga da uzmem baš prvu ATP titulu baš ovde - rekao je Lajović na ceremoniji dodele pehara, a zahvalio se lično i direktoru turnira Lorensu Frankopanu.

Dušan Lajović
Dušan Lajović foto: AP/Pavel Golovkin

Nije zaboravio ni Atilu Balaša, poželevši mu da nastavi sa dobrim igrama posle povratka tenisu i dugogodišnje pauze.

- Atila, čestitke. Imao si sjajnu nedelju, sjajan turnir. Možda danas nisi imao toliko snage jer si ovde odigrao mnogo mečeva, da si bio svežiji, ne verujem da bi bilo ovako na kraju. Da si dobio prvi set moglo je biti drugačije. Žao mi je što si izgubio, i ja sam bio u toj situaciji pre nekoliko meseci, posle toga su stigle dobre nedelje i lepa sećanja, nadam se da će se tebi dogoditi isto. Tvoja igra na šljaci je jedna od najboljih koje sam video, tako da želim ti mnogo sreće narednih nedelja - dodao je Lajović pokazavši koliki je gospodin.

Teniser iz Stare Pazove se potom zahvalio i publici, a pobedu je posvetio svojim prijateljima, porodici i članovima stručnog tima.

- Hvala svima koji su došli da me podrže, ne samo danas već svih dana i prethodnih godina, svima koji me podržavaju iz nedelje u nedelju - rekao je pobednik turnira u Umagu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.