SRBIJA IMA DAČIĆA, A HRVATSKA NJU! Ovo je najraspevanija članica u VLADI! Evo ko je MARIJA VELIČKOVIĆ! (VIDEO)
Nova ministarka poljoprivrede Hrvatske Marija Vučković, Foto: Youtube/printscreen

LEPOTICA!

SRBIJA IMA DAČIĆA, A HRVATSKA NJU! Ovo je najraspevanija članica u VLADI! Evo ko je MARIJA VELIČKOVIĆ! (VIDEO)

Klapa je osnovana 2014., a navode da su sve zaposlene žene i majke te se zbog toga sastav često menja!

Objavljeno:

Nova ministarka poljoprivrede Marija Vučković u biografiji je spomenula da u slobodno vreme peva u ženskoj klapi "Arija" iz Opuzena.

Ona je u klapi četvrta zdesna, a kako možemo videti u videu, nastupala na Melodijama hrvatskog juga s pesmom "Duše dvi".Klapa Arija na Melodijama hrvatskog juga 2015. osvojila je treću nagradu publike.

Klapa je osnovana 2014., a navode da su sve zaposlene žene i majke te se zbog toga sastav često menja, ali članice stalno uče nove pesme, tradicionalne i moderne obrade i šire repertoar.

Marija Vučković, rođena je 3. juna 1974 u Pločama. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Pre dolaska na mesto državne sekretarke radila je u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Evropske unije, od februara do novembra 2016. Iskustva ima i kao zamenica župana Dubrovačko-neretvanske županije.

U poslednjem izveštaju o njenom imovinskom stanju stoji kako je ima mesečna neto primanja u iznosu od 3.400 evra. Otplaćuje dva kredita s mesečnim anuitetom koji je malo manji od 500 evra i još jedan u iznosu od 300 evra. Poseduje stan od 69 m2 u Pločama. Suvlasnica je voćnjaka u Opuzenu.

Vlasnica je akcija u Atlantskim plovidbama, Luci Ploče i Hrvatskom telekomu. Od ušteđevine je prijavila 550 evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.