SKANDAL NA PRIMORJU: Saudijski milijarderi napravili račun od 50.000 EVRA, pa odbili da plate! Završili u POLICIJI
Saudijci odbili da plate račun (ilustracija), Foto: . EPA/AMEL PAIN

a imaju milijarde...

SKANDAL NA PRIMORJU: Saudijski milijarderi napravili račun od 50.000 EVRA, pa odbili da plate! Završili u POLICIJI

Kako neslužbeno saznaje Dubrovački dnevnik, jedan od gostiju s jahte u klubu je tokom večeri častio hostese skupim šampanjcem

Objavljeno:

U dubrovačku luku proteklog vikenda uplovila je jahta Yas duga 141 metar čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zajed Al Nahjan, a koju koristi i njegov sin.

Jahta je stigla iz Tivta.

Odmah te večeri kada se jahta vezala u Gružu ekipa s jahte Yas pohitala je u Culture Cub Revelin, popularni klub u starom gradskom jezgru.

Kako neslužbeno saznaje Dubrovački dnevnik, jedan od gostiju s jahte u klubu je tokom večeri častio hostese skupim šampanjcem, a navodno je društvo popilo za 50 hiljada evra.

Jedan iz društva koji je trebalo da plati račun je odbio da plati račun za piće hostesa pa je u celu priču s naplatom računa došlo i obezbeđenje, a potom i policija.

Policija je muškarca mlađe životne dobi privela u Policijsku stanicu, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je premašivao 50.000 evra.

Bogatstvo porodice se procenjuje na desetak milijardi dolara. Šeikove firme broje više od 50 hiljada zaposlenih, a vlasnik je i treće najveće jahte na svetu duge 162 metra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.