MILIJARDER RAZBESNEO SUSEDE: Objavio sliku ZGODNE PLAVUŠE iz Hrvatske, a zbog komentara su ga svi nazvali SEKSISTOM! (FOTO)
Foto: Youtube printscreen

BRITANSKI TRAMP

MILIJARDER RAZBESNEO SUSEDE: Objavio sliku ZGODNE PLAVUŠE iz Hrvatske, a zbog komentara su ga svi nazvali SEKSISTOM! (FOTO)

I prozivaju ga sa pravom

Objavljeno: 11:34h

Britanski biznismen i milijarder Alan Šugar, koji je nedavno imao rasistiki ispad, ponovo je uzrujao korisnike Tvitera još jednom neprimerenom šalom.

Šugar, koji je neka verzija Donalda Trampa u Britaniji, u utorak poslepodne na Tviteru je objavio fotografiju žene s dubokim dekolteom iz Hrvatske, a tagovao je TV voditelja Nika Hjuera.

- @NickHewer je ušao u radnju u Hrvatskoj da kupi majicu. Nakon 20 minuta moja žena pita šta dovraga radi tako dugo unutra, nema ga vekovima - napisao je.

Nije trebalo dugo da ga pratioci prozovu za još jedan neumesan komentar.

‘Mogu se kladiti da je brisanje ovog tvitaa zakazano za 15.25 h uz izvinjenje’, napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao: ‘Da! Seksističke i rasističke šale! Samo daj, deda!’ . Treći je korisnik napomenuo: ‘Prvo se pokažete kao rasista, a sad ciljate i na seksizam? Dajte nam svima učinite uslugu i obrišite profil.’

Pre samo mesec dana Šugar je bio na meti kritika zbog rasističke šale u kojoj je rekao da je prepoznao senegalsku fudbalsku reprezentaciju kao ljude koji su na plaži prodavali sunčane naočare.

- Prepoznajem neke od ovih mladića s plaže u Marbelji. Sposobni su raditi više stvari odjednom - napisao je na Tviteru.

Reakcije na ovu objave bile su uglavnom pomešana osećanja zgroženosti i neverice. 71-godišnjak se branio da je objava bila samo njegov pokušaj duhovitosti, ali nije uspelo.

Kasnije je spornu objavu i obrisao napisavši:

- Čini se da su moje reči pogrešno interpretirane i da su uvredile nekolicinu ljudi. Iskreno, ja tu ne vidim ništa uvredljivo, meni je to smešno. Ali izviniću se ako insistirate.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.