POGINUO SAŠA MODRIĆ: Od njega su se oprostile kolege!
Saša Modrić, Foto: Facebook printscreen

UŽASNA SMRT u hrvatskoj

POGINUO SAŠA MODRIĆ: Od njega su se oprostile kolege!

O nesreći se na Fejsbuku oglasio Sindikat policije Hrvatske koji se oprostio od kolege

Objavljeno:

Sinoć oko 19.10, 32-godišnji policijski službenik upravljao je policijskim motociklom marke BMW i kretao se spojnom trakom autoputa A3 s Ljubljanskom avenijom, prometnim krakom Zagreb-zapad u smeru severozapada, objavila je jutros policija nakon obavljenog uviđaja.

Ulaskom u desnu krivinu na čvoru Jankomir zbog neprilagođene brzine kretanja, prilikom izlaska iz krivine, izgubio je kontrolu nad motociklom, naleteo na metalnu zaštitnu ogradu s istočne strane od koje se odbio, pri čemu je vozač pao i udario u metalni stup nosača zaštitne ograde, da bi se motocikl nastavio nekontrolisano kretati dok se nije zaustavio nakon što je udario u ogradu sa suprotne odnosno zapadne strane.

U saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla, policijski službenik.

Uviđaj saobraćajne nesreće obavila je dežurna zamenica Opštnskog državnog tužilaštva.

U vremenu od 19.15 do 22.40 saobraćaj na spojnoj traci autoputa A3 s Ljubljanskom avenijom bio je obustavljen, a nakon čega se postepeno normalizovao.

O nesreći se na Fejsbuku oglasio Sindikat policije Hrvatske koji se oprostio od kolege.

- S velikom tugom izvješćujemo da je dana 26. 03. 2019. godine, u 31-oj godini života preminuo član SPH Saša Modrić, radnik Mobilne jedinice saobraćajne policije. Ovim putem izražavamo najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i kolegama preminulog kolege. Vreme i mesto posljednjeg ispraćaja objavićemo naknadno. Počivao u miru Božjem i neka te čuvaju anđeli - napisali su.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.