ŠTEDLJIVI GRADONAČELNIK: Prodao tri nepotrebna automobila i kupio jedan!
Kako bi se rasteretili nepotrebnog troška prodali su čak tri automobile, a od prodaje su uprihodili više od 175.000 kuna (više od 23.600 evra)!, Foto: Stock Shutterstock

a nije srbin

ŠTEDLJIVI GRADONAČELNIK: Prodao tri nepotrebna automobila i kupio jedan!

Osim što su, tako, među gradovima koji najmanje troše na službena putovanja, u protekle dve godine dodatne uštede postigli su i prodajom dela službenog gradskog voznog parka, piše Poslovni dnevnik

Objavljeno:

Iako finansijski stoje i više nego dobro, u samom vrhu su po prihodima i suficitu proračuna, Grad Sveta Nedelja je i među najštedljivijim hrvatskim gradovima.

Osim što su, tako, među gradovima koji najmanje troše na službena putovanja, u protekle dve godine dodatne uštede postigli su i prodajom dela službenog gradskog voznog parka, piše Poslovni dnevnik.

Kako bi se rasteretili nepotrebnog troška prodali su čak tri automobile, a od prodaje su uprihodili više od 175.000 kuna (više od 23.600 evra). Od dela novca, 90.000 kuna (više od 12.000 evra), kupili su Suzuki Swift koji je, ističe gradonačelnik Svete Nedeje Dario Zurovec, sasvim dovoljan i primeren za obavljanje svakodnevnog gradonačelničkog posla.

BONUS VIDEO:

BRUTALNA OSVETA: Iznervirani komšija došao da mu naplati za neprospavane noći!

(Espreso.co.rs / Poslovni dnevnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.