KATARINI SU NAPISALI ČAK 17 SAOBRAĆAJNIH KAZNI U ISTOM DANU: Ona tvrdi da nema izbora osim da krši zakon!
Katarina Blaženković, Foto: RTL printscreen

problem u zagrebu

KATARINI SU NAPISALI ČAK 17 SAOBRAĆAJNIH KAZNI U ISTOM DANU: Ona tvrdi da nema izbora osim da krši zakon!

Katarina Blažeković, vlasnica jedne radnje na pijaci, dobila je čak 17 kazni u istom danu

Objavljeno:

Na pijaci zagrebačkom Vrapču postavljene su kamere.

Kako javlja RTL, komunalni radnici kažnjavaju sve – kupce, roditelje koji dolaze po decu u školu, pa čak i dostavna vozila koja se tamo kratko zaustavljaju već godinama.

Katarina Blažeković, vlasnica jedne radnje na pijaci, dobila je čak 17 kazni u istom danu. Rok plaćanja je tri dana.

- Sedamnaest kazni poslati u jednom danu, danas u Hrvatskoj plativo u tri dana bez mogućnosti žalbe, a prije nas niko obavestio nije, smatram da to zaista nije u redu i da je to popriličan udar na džep svakog građana, pa tako i mene i svih mojih prijatelja i komšija - rekla je ogorčena Blažeković za RTL.

Blažeković je nasledila radnju od svog svekra i tamo radi već decenijama. Ne spori da krši zakon, ali kako kaže – nema drugog izbora.

- Dajte mi sada onda pokažite gde parkirate kad istovarate robu? Mi sada ovde svi koji istovaramo, uključujući i mene, parkiramo se, a nije nam dozvoljeno, ne znam da li čak direktorka zna, ovde dok svi skupa ne istovarimo robu - pita se Blažeković, koja tvrdi da se trgovcima na ovaj način ugrožava posao.

Od nadležne gradske kancelarije zatražili su dozvolu za zaustavljanje na 20 minuta. Potpisali su i peticiju, ali sve je prošlo bezuspešno.

- Ja mislim da je red da nam konačno izađu u susret jer represijom na malog radnika, građanina, a istovremeno se priča o nekim podsticanjima i ovom i onom, a ovo su stvarno podsticaji, samo u kojem smislu - zaključila je Blažeković.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.