ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE MIGRANTA: Ovako mu izgledaju leđa nakon susreta sa policijom!
Foto: Facebook / No name kitchen

horor u hrvatskoj

ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE MIGRANTA: Ovako mu izgledaju leđa nakon susreta sa policijom!

Fotografije je objavila nevladina organizacija

Objavljeno: 14:27h

Nevladina organizacija No Name Kitchen, sastavljena od volontera iz nekoliko zemalja čiji glavni cilj pomoć izbeglicama, objavila je šokantne fotografije.

Oni su na svojoj Fejsbuk stranici objavila je uznemirujuće fotografije muškarca s ranama i modricama na leđima, ispod kojih su napisali kako je "njegovo prijatelja i njena pretukla hrvatska policija".

- U utorak uveče, za vreme večere s volonterima u Velikoj Kladuši, prišao nam je čovek i pitao možemo li ga pregledati. Kaže kako se upravo vratio 'iz igre', a 'hrvatska policija pretukla je njega i njegove prijatelje'. Ovako su mu izgledala leđa deset minuta nakon što su ga prisilili da se vrati s granice - objavili su aktivisti.

Sindikat policijskih službenika Hrvatske nedavno je javno pohvalio sve policajce koji svoju službu obnašaju nadzirući i štiteći državnu granicu.

- Incidente, ako se oni zaista i dogode, treba gledati kao pojedinačne slučajeve koje i Sindikat osuđuje, a koje redovito ispituje unutrašnja kontrola nakon čega se protiv odgovornih pokreću disciplinski postupci - napisali su u saopštenju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.