KAKO DANAS IZGLEDA MIRA KOJA JE PRE 20 GODINA UZELA MILION KUNA U KVIZU? Sada predaje u SRPSKOJ ŠKOLI u Zagrebu!
Mira Bićanić, Foto: TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ / YOUTUBE

REKORD KOJI JOŠ UVEK NIJE OBOREN

KAKO DANAS IZGLEDA MIRA KOJA JE PRE 20 GODINA UZELA MILION KUNA U KVIZU? Sada predaje u SRPSKOJ ŠKOLI u Zagrebu!

Profesorka hrvatskog jezika tada je imala trideset godina, a svoj prvi milion osvojila je 14. juna 2003. godine

Objavljeno:

Popularni hrvatski voditelj i glumac Tarik Filipović prisetio se na društvenoj mreži Instagram prve i jedine hrvatske pobednice u kvizu "Ko želi da bude milioner", Mira Bićanić, koja danas, nakon dve decenije predaje u srpskoj školi.

Plavokosa profesorka hrvatskog jezika Mira Bićanić iz Virovitice koja je 2003. godine odnela pobjedu u popularnoj emisiji „Ko želi biti milioner“. Tarik se pre par dana prisetio nje i pobede u kvizu iz koga je pre dve decenije odnela milion kuna.

Za poslednje pitanje konsultovala publiku

Profesorka hrvatskog jezika tada je imala trideset godina, a svoj prvi milion osvojila je 14. juna 2003. godine, a na poslednjem pitanju iskoristila je džoker "pitaj publiku“. Pitanje za milion kuna glasilo je: "Koja je od navedenih TV voditeljki godine 2001. je istrčala Pariški maraton?“, a ponuđeni odgovori bili su: Mirjana Hrga, Sandra Antolić, Mirna Zidarić, Ines Preindl.

Predaje hrvatski jezik u srpskoj školi

Maraton joj je doneo milion kuna, a onda se godinama ništa nije znalo o simpatičnoj plavuši Miri koja je odmah otkrila da će od dobitka sebi osigurati nekretninu, odnosno krov nad glavom.

Dvadeset godina, uskoro 21., Mira ima svoj stan i trenutno radi kao profesorka hrvatskog jezika u Srpskoj pravoslavnoj opštoj gimnaziji „Kantakuzina Katarina Branković“ u Zagrebu, a upravo se u hrvatsku metropolu preselila nakon osvojenog iznosa u popularnom kvizu.

Bonus video:

00:08

MATEMATIKA ME UBIJA: Crveni takmičar IZGUBIO, a profesor LOŠE RAČUNA!

(Espreso/ Večernji list/ Prenela M.L:)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.