OVO JE MOŽDA I NAJJAČI "IZUM" ZA ZAMENU KLASIČNOG BRISAČA NA AUTU: Vozač iz Hrvatske nadmašio SVE IKAD (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

HIT HITOVA

OVO JE MOŽDA I NAJJAČI "IZUM" ZA ZAMENU KLASIČNOG BRISAČA NA AUTU: Vozač iz Hrvatske nadmašio SVE IKAD (FOTO)

Kako se navodi, glavni krivac ovakvog kreativno poigravanja, bila je kiša

Objavljeno:

Kreativne i domišljate ideje za prevoz tereta i trenutnu popravku neispravnih delova automobila svakodnevno viđamo na ulicama, a "izumi" domaćih vozača neretko završe i na društvenim mrežama.

Takav je bio slučaj i sa jednim šoferom iz komšijske Hrvatske koji je vožnju po nepovoljnim vremenskim uslovima odlučio da reši - četkom za toalet.

Kako se navodi, glavni krivac ovakvog kreativno poigravanja, bila je kiša te nije trebalo mnogo da njegov biser završi na Fejsbuk stranici "Prometne zgode i nezgode".

"Treba se snaći", stoji u opisu fotografije, sa čim su se brzo složili i korisnici Fejsbuka. Dok su jedni sugerisali da je "to moglo i bolje", drugi su oduševljeni idejom i iako nije poznato da li je "izum" odradio svoj posao, uspeo je da izazove salve smeha na društvenim mrežama.

Bonus video: OVO SU NAČINI KAKO DA ZAŠTITITE VAŠ AUTOMOBIL OD KRAĐE! Eksperti otkrili koje metode lopovi koriste: Evo šta OBAVEZNO DA URADITE

03:45

OVO SU NAČINI KAKO DA ZAŠTITITE VAŠ AUTOMOBIL OD KRAĐE! Eksperti otkrili koje metode lopovi koriste: Evo šta OBAVEZNO DA URADITE

(Espreso/Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.