KAMERE SNIMILE SRAMOTAN TRENUTAK: Mladić je dopratio do VRATA, a onda... ovo je NOĆNA MORA svake devojke (VIDEO)
Snimak, Foto: Printscreen/ TikTok/jadealyzaee

sram ga bilo!

KAMERE SNIMILE SRAMOTAN TRENUTAK: Mladić je dopratio do VRATA, a onda... ovo je NOĆNA MORA svake devojke (VIDEO)

Mladić nije pokazao manire prema devojci, a kamere su to zabeležile

Objavljeno:

Kada izlazite na sastanak logično je da vam je na pameti da se dobro provedete i razradite kompatibilnost, ali nažalost, žene su ponekad prisiljene da provode mnogo vremena procenjujući svoju sigurnost u nekog muškarca.

Posebno u današnjoj kulturi onlajn upoznavanja, gde one ponekad upoznaju potpune strance. Nakon što žene procene je li njihov potencijalni muškarac siguran i pristojan, još jedna stvar koju bi trebalo da uzmu u obzir je hoće li se taj muškarac brinuti za njih u budućnosti - što je sve deo bontona za ljubavne veze.

Ako procene da neko nije materijal za njih, može doći do izostanka drugog sastanka. Što je bio slučaj i sa devojkom po imenu Džejd. Džejd je na TikToku iznela svoju šokiranost nakon što je njen pratilac nije pričekao da proveri da li je sigurno ušla u svoju kuću pre nego što je otišao autom.

Ona je snimak nadzorne kamere postavila na internetu i naravno, video je brzo postao viralan, a većina korisnika TikToka složila se da je to loše ponašanje. Video prikazuje kako žena dolazi do svojih ulaznih vrata, a u videu je rekla:

- I nije čekao da uđem u kuću? Crvena zastavica broj dva, neću imati ništa s njim.

Džejd nije precizirala koja je crvena zastavica broj jedan bila ranije na sastanku, ali je jasno dala do znanja da se nije pridržavao "dobrih standarda sastanka", što je izazvalo burne komentare ljudi kao odgovor.

- Sastanak ili ne, muškarci moraju da pričekaju dok devojka ne uđu u kuću. Obično im priđem samo kako bih bio siguran da su dobro - napisao je jedan korisnik. Drugi je komentarisao:

- U pravu si! Ako me muž ostavi kod naše kuće, kuće mog prijatelja ili kuće svojih roditelja, on uvek čeka da se uveri da sam ušla i da sam sigurna. Crvena zastava definitivno, trebao je da te otprati do tvojih vrata - glasio je još jedan komentar.

Bonus video:

00:22

Nadzorne kamere snimile pedofila koji je pobegao iz suda

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.