HRVATSKI MINISTAR ODBRANE UČESTVOVAO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Jedna osoba nastradala
Foto: Profimedia

horor

HRVATSKI MINISTAR ODBRANE UČESTVOVAO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Jedna osoba nastradala

- Mario Banožić prevezen je u bolnicu - rekao je Kapular, koji nije znao detalje o zdravstvenom stanju i težinama ozleda ministra Banožića

Objavljeno: 10:22h

Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić učestvovao je jutros u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba, piše Index.hr. On je upravljao vozilom koje se sudarilo s kombijem, a vozač kombija je poginuo, saznaje hrvatski Telegram.

Kako je potvrdio upravnik smene PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular, nesreća se dogodila u 6:15 sati, na izlazu iz Vinkovaca u smeru Županje.

- Mario Banožić prevezen je u bolnicu - rekao je Kapular, koji nije znao detalje o zdravstvenom stanju i težinama ozleda ministra Banožića.

PU vukovarsko-srijemska objavila je saopštenje o nesreći.

"Jutros u 6.15 primljena je dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u kojoj su sudelovali kombi vozilo i osobno vozilo. Vozač kombi vozila je u prometnoj nesreći smrtno stradao, dok je vozač osobnog vozila (državni funkcioner), zbog zadobijenih povreda prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci", navode.

"U toku je uviđaj kojim rukovodi zamenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru. Od 08.15 sati za promet je zatvorena ta dionica državne ceste broj DC-55 (Vinkovci-Županja)", dodaju iz policije.

Bonus video:

00:29

Teška saobraćajna nezgoda tokom noći dogodila se kod Prijepolja

(Espreso/Telegraf/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.