MOLILA JE PARTNERA DA JE OSTAVI JER JE OTKRILA UŽASNU STVAR: Posle samo par NEDELJA pronađena IZBODENA
Italijanska policija, Foto: Profimedia

HOROR U ITALIJI

MOLILA JE PARTNERA DA JE OSTAVI JER JE OTKRILA UŽASNU STVAR: Posle samo par NEDELJA pronađena IZBODENA

Komšije su policiji opisali Vitbreda da je izgledao kao da je "uvek pomalo pripit", dok su za Mišel rekli da je "mirna i spokojna"

Objavljeno:

Mišel Fajers (66) pronađena je mrtva u njenoj kući u Veratiju, u Italiji, a kako se sumnja, partner ju je brutalno tukao nekoliko nedelja pre smrti.

Žena, poreklom iz Velike Britanije, pronađena je na podu spavaće sobe naga, samo u donjem vešu, izbodena čak sedam puta.

Kako navodi Daily mail, Mišel i njen 74-godišnji partner Majkl Vitbred imali su krizu u vezi nakon što je ubijena žena počela da sumnja da je muškarac vara.

Zbog svađe u vezi, Mišel je otišla da živi kod prijatelja u kući, a beživotno telo je pronašla njena bliska prijateljica Petrina Kai.

Prijateljica je navela da je Mišel imala užasne modrice po telu i da je tako izgledala nedeljama pre smrti. Takođe, izjavila je da je prijateljica dugo bila "uplašena za svoj život".

Mišel, inače majka troje dece, pronađena je 1. novembra u spavaćoj sobi na prvom spratu njihove kuće, a beživotno telo je bilo pokriveno čaršavom dok su joj samo stopala virela.

Leš / ilustracija
Leš / ilustracijafoto: Profimedia

Prema policijskom izveštaju, na licu mesta su pronađene i muške bokserice prekrivene krvlju. Takođe, navodi se da je Britanka dugo molila partnera da se "vrati u Englesku i ostavi je na miru".

Forenzičari su utvrdili da je žena umrla četiri dana ranije, a policija je uhapsila Majkla Vitbreda u Lesterširu u kući njegove ćerke samo nekoliko sati nakon što je Mišelpronađena mrtva.

Komšije su policiji opisali Vitbreda da je izgledao kao da je "uvek pomalo pripit", dok su za Mišel rekli da je "mirna i spokojna".

Bonus video:

01:32

POSTOJE ZLOUPOTREBE U PRAKSI Advokat o predlogu za izmenu krivičnog zakona: MUP pravi jednu grešku kada im se prijavi nasilje

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.