"JEDVA SMO PREŽIVELI, PAS IMA 62 KILOGRAMA": Razjarena životinja ženu ugrizla za teme, muškarca za obe ruke
Foto: Printscreen/Youtube/ Edin Mameledzija

STRAŠNO

"JEDVA SMO PREŽIVELI, PAS IMA 62 KILOGRAMA": Razjarena životinja ženu ugrizla za teme, muškarca za obe ruke

Ženi je većina temena u zavojima, a muškarac ima velike razderotine po rukama.

Objavljeno:

Bračni par iz zagrebačke Dubrave je jutros oko 10.15 časova bio žrtva brutalnog napada kanarskog psa poznatijeg kao "dogo canario" na Branovečko mutu koji ih je izgrizao, a samo su srećom izbegnute još teže posledice.

Psa je bračni par primetio na nekih 150 metara od kuće i videli su da im se približava. Uz psa je bio i vlasnik, a muškarac mu je povikao da je pas odvezan, ali pre ikakve reakcije vlasnika pas je potrčao prema ljudima i napao ih.

- Supruga se sakrila iza mene, ja nisam hteo da bežim jer sam znao da bi to bilo kobno. Pas me napao i izgrizao mi je obe ruke, a kako je supruga čučnula iza mene, u jednom trenutku joj je zagrizao i teme. Jedva smo preživeli. Sve komšije su izašle na ulicu - rekao je povređeni muškarac za Večernji list.

Ženi je većina temena u zavojima, a muškarac ima velike razderotine po rukama.

On je dobio više povreda po rukama, a ona po glavi. Primili su dozu vakcine protiv besnila, ali moraće da se vrate u bolnicu.

- Jedva smo preživeli. Pas ima 62 kilograma, prejak je. I vlasnik je izašao na put kada je video što se događa i pokušao je da ga savlada, ali teško je to. Dete sa njim ne bi imalo nikakve šanse, to je bila borba za goli život - zaključila je žrtva.

Agresivni pas trenutno je u azilu Dumovec.

Bonus video: RODITELJI SU KRIVI ZA VUČJAKA KOJI JE ISKASAPIO LICE DEVOJČICI? Stručnjak analizira: Ostavili su dete samo, pas je imao okidač!

01:12

RODITELJI SU KRIVI ZA VUČJAKA KOJI JE ISKASAPIO LICE DEVOJČICI? Stručnjak analizira: Ostavili su dete samo, pas je imao okidač!

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.