POKUŠAO DA UBIJE MLADIĆA, PA UMRO PRED POLICIJOM! Detalji drame u Zagrebu (VIDEO)
Pronađeno telo, Foto: Printscreen/Tik Tok/izbjeglicaizbosne

strašno!

POKUŠAO DA UBIJE MLADIĆA, PA UMRO PRED POLICIJOM! Detalji drame u Zagrebu (VIDEO)

Pokušao da ubije mladića pa umro nakon dolaska policije

Objavljeno:

Na uglu zagrebačke Vodnikove ulice sa Savskom cestom pronađeno je telo muškarca u noći između utorka i srede.

Pronađeno je telo muškarca na pešačkom prelazu.

„Policija je primila dojavu o sukobu dvojice muškaraca na raskrsnici Vodnikove i Savske ulice. Dolaskom na mesto događaja, zatečena su dvojica muškaraca od kojih su jednog od njih građani savladali i zadržali.

Građani su naveli da su dvojica muškaraca pre dolaska policije trčala po putu, te da je svladani muškarac drugog muškaraca napao nožem. Budući da je bio agresivan i da se pokušao udaljiti s mesta događaja savladali su ga i potom pozvali policiju i hitnu medicinsku pomoć te su ga zadržavali do dolaska policije“, izvestila je zagrebačka policija.

Dodaju kako je savladani muškarac pružao otpor i pokušavao da pobegne pa su mu stavljene lisice. Za to vreme, Hitna je pružala medicinsku pomoć povređenom muškarcu.

„U jednom trenutku, na mestu događaja, policijski službenici su uočili da je napadač ostao bez svesti, zbog čega su odmah od radnika Hitne medicinske pomoći, koji su bili prisutni na mestu događaja, zatražili pružanje medicinske pomoći. Nakon pokušaja pružanja medicinske pomoći i neuspele reanimacije, konstatovana je smrt navedenog muškarca. Radi se o muškarcu starosti 30 godina“, dodaju iz policije.

Povređeni muškarac, starosti 24 godine, prevezen je u Kliniku za traumatologiju te je utvrđeno da je lakše povređen, iako ima više rana po telu.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.