OTIŠLI DA OPERIŠU ČOVEKA, PA POTEZALI SKALPELE: Policija istražuje obračun dva GINEKOLOGA
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

ŠTA IM BI?

OTIŠLI DA OPERIŠU ČOVEKA, PA POTEZALI SKALPELE: Policija istražuje obračun dva GINEKOLOGA

Hirurg tokom operacije zapretio kolegi skalpelom, tužilaštvo istražuje slučaj

Objavljeno:

Splitska policija istražuje slučaj pretnje u KBC-u Split gde je nakon operacije došlo do verbalnog obračuna između dvojice ginekologa od kojih je jedan drugome zapretio skalpelom.

Od Jerka Kurevije iz splitske policije Hina saznaje da se incident dogodio pretposlednjeg dana septembra kada je 29- godišnjem lekaru zapretio 58-godišnji kolega.

Policija je nad 58-godišnjakom 3. oktobra dovršila kriminalističku istragu zbog sumnje da je počinio krivično delo pretnje. Tu prijavu smo dostavili nadležnom državnom tužilaštvu”, kratko je rekao Kurevija, a preneo N1.

Za sada se ne otkriva motiv za to krivično delo, odnosno razlog nesuglasica između dva lekara. Samo se zna da je do sukoba između dvojice ginekologa došlo tokom operacije.

Direktor KBC Split Julije Meštrović rekao je da je kao čovek zgrožen tim činom i da je bolnica preduzela sve iz svoje nadležnosti.

Policija radi svoje i ono koliko budemo trebali sarađivćemo i preduzeti sve potrebne mere u odnosu na stvarno definisanje događaja”, izjavio je Meštrović.

Kako je poznato, obojica lekara i dalje dolaze na posao sve dok se pravosnažno ne utvrdi krivica.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.