HOROR U PERUŠIĆU! Pronađeno telo novorođenčeta u BUNARU, uhapšena dvadesetogodišnja devojka
Hrvatska policija, ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

užas

HOROR U PERUŠIĆU! Pronađeno telo novorođenčeta u BUNARU, uhapšena dvadesetogodišnja devojka

Devojka je u međuvremenu uhapšena i predata pritvorskom nadzorniku jer se sumnjiči za krivično delo

Objavljeno:

Ličko-senjska županija saopštila je da se 20-godišnja žena sumnjiči za krivično delo teško ubistvo novorođenčeta u Perušiću, čije je telo pronađeno 4. avgusta.

„Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave ličko-senjske završili su opsežnu i složenu kriminalističku istragu povodom pronalaska tela novorođenčeta na području Perušića, koje je pronađeno 04.08.2023. Sprovedenom kriminalističkom istragom utvrđeno je da je osumnjičena, dvadesetogodišnja hrvatska državljanka, počinila krivično delo teško ubistvo“, saopštila je policija.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

Devojka je u međuvremenu uhapšena i predata pritvorskom nadzorniku, saopštavaju iz policije i dodaju da radi zaštite i dobrobiti porodice ne mogu da iznose više detalja, piše Jutarnji list.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

Portal Slobodna Lika objavio je telo novorođenčeta pronađeno u seoskom bunaru u mestu Prvan Selo kod Perušića. Pronašao ga je stočar kada je došao po vodu sa bunara da napoji stoku. Novorođenče je pronađeno u gotovo pustom naselju, pa se pretpostavlja da je tamo i doneto.

Bonus video:

01:30

DŽIN BEBA ĆE PRAVO IZ PORODILIŠTA U ŠKOLU Pavle se rodio sa 6,5 kila, iznenadio ceo Gornji Milanovac, doktora i rođenu majku

(Espreso/ Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.