HRVATSKA VODITELJKA ZAPREPAŠĆENA CENAMA NA HVARU: Ako je njoj OVAKO, šta onda mi TREBA DA RADIMO? (VIDEO)
Antonia Ćosić, Foto: Printscreen/Instagram/antoniacosicc

PAPRENO

HRVATSKA VODITELJKA ZAPREPAŠĆENA CENAMA NA HVARU: Ako je njoj OVAKO, šta onda mi TREBA DA RADIMO? (VIDEO)

Voditeljka i psihološkinja Antonia Ćosić, koja sa pratiocima na društvenim mrežama ovih dana deli trenutke provedene na Hvaru, na Tik Toku je, u duhovitom tonu, objasnila šta je to "morska bolest"

Objavljeno:

Hrvatska voditeljka Antonia Ćosić zaprepašćena je cenama na ostrvu Hvar, za koje mnogi, ovog leta, komentarišu da su paprene.

Voditeljka i psihološkinja Antonia Ćosić, koja sa pratiocima na društvenim mrežama ovih dana deli trenutke provedene na Hvaru, na Tik Toku je, u duhovitom tonu, objasnila šta je to "morska bolest".

Vlog je započela rečima: "Lepi, dragi moji, vodim vas na skupi Hvar", počela je. "Ne sunčani, nego skupi", bila je direktna voditeljka, dodavši da je lumpovala u centru Hvara, ali i da je popila kapućino, za koji je na ovom ostrvu potrebno izdvojiti od 3, 4, 5, pa čak i do 10 evra.

"Mleko koje su stavili u tu kafu je, očigledno, nektar bogova!“, našalila se ona, a kako bi izbegla visoke cene, odlučila je da sa svojim društvom ode na malo ostrvo Palmižanu, međutim, tamo su ih dočekale još veće cene.

@antoniacosicc Živiš li za more, bez mora, s morem ili moren? Ili ti se pak živo fućka? Slani pozdravi s Hvara ? #dayinmylife #hvar #carpediem #palmižana #plaža #beachvibes #summer #beach ♬ Dreaming about the things that we could be - Dsippy

"Nemam dovoljno pameti, ali imam veliku ljubav prema moru! I ozbiljno razmišljam da to nazovem morskom bolešću. "Fućkaš" ono, kad ti je loše na brodu, a kad ideš na more, iako su cene strašne, to je morska bolest!“, zaključila je hrvatska voditeljka, a jedan od njenih videa o Hvaru.

(Espreso/ B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.