OPELJEŠILI JE NA HVARU! Konobar joj postavio samo JEDNO PITANJE, kad je stigao RAČUN nije znala šta ju je SNAŠLO!
Hrana u restoranu, Foto: Printscreen/Youtube/ omgfoodie

NEVERICA

OPELJEŠILI JE NA HVARU! Konobar joj postavio samo JEDNO PITANJE, kad je stigao RAČUN nije znala šta ju je SNAŠLO!

Amerikanka podelila svoje neprijatno iskustvo za Hvara

Objavljeno:

Kada vas sledeći put konobar pita "koliko ste gladni", pre nego što vam ponudi jelo sa menija, setite se ovog teksta. Naime, Amerikanka Teona podelila je svoje neprijatno iskustvo sa Hvara.

Ona je na svom Tik-Tok nalogu podelila šta se desi "kada prihvatite preporuku konobara za predjelo i glavno jelo". U njenom slučaju - koštalo ju je 402 evra. Ali ističe da je hrana bila izvrsna.

- Preporuka konobara za predjelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi tek bio račun da smo rekli da smo gladni - rekla je Njujorčanka.

Naime, sa društvom je uzela crni rižoto, sipu, pohovane lignje, ribu, a pili su vino i vodu. U cenu su joj uračunali i postavljanje stola.

rižoto
foto: Printscreen YouTube/How To Cook A Perfect Risotto

Dok su joj mnogi pružili podršku u komentarima, te se usaglasili sa njom da su cene preterane, bilo je i onih koji su je kritikovali.

- Došli usred sezone u hvaljeni restoran na vrh lokaciji, pojeli pola čudesa iz mora i onda se čude računu - stoji u jednom od komentara prenosi 24sata.hr.

Bonus video:

02:10

U BUDVI LEŽALJKE I DO 200 EVRA Ivan Gajić uživo iz CG otkrio kakve su cene na primorju: Bez 50 € u restoran se NE POJAVLJUJTE

(Espreso/ Telegraf Biznis/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.