"KO NEMA PARA, BEZ NJEGA SE MOŽE": Turisti ogorčeni zbog bahatosti na Jadranu, a tek kad vidite druge natpise!
Jadran, Foto: Profimedia

koja bahatost

"KO NEMA PARA, BEZ NJEGA SE MOŽE": Turisti ogorčeni zbog bahatosti na Jadranu, a tek kad vidite druge natpise!

Iako na hrvatskoj obali i dalje ima mesta gde su cene i više nego razumne, ovakvih bahatih primera, nažalost, sve je više

Objavljeno:

Svaki dan smo svedoci visokih cena na Jadranu, a najnoviji primer iz Tučepa na Makarskoj rivijeri u Hrvatskoj još je jedan dokaz. "Plati ili ne smetaj", "Ko nema para, bez njega se može", "Parking samo za bogate", samo su neki od natpisa na kućici u kojoj se plaća parking nedaleko od plaže u Tučepima.

Ovi natpisi šokirali su mladi bračni par iz Mostara koji trenutno živi u Nemačkoj, a ove su godine odlučili da letuju u Hrvatskoj, odnosno na Braču. Jedan dan svratili su i do Tučepa. "Blizu plaže dočekalo nas ovo šarenilo od natpisa. Parking 20 evra, sat, dva, tri…ceo dan, sve je 20 evra. Mnogo ili malo neka raja proceni", kaže Mostarac koji se ovom fotografijom javio prijateljima u Nemačkoj.

Iako na hrvatskoj obali i dalje ima mesta gde su cene i više nego razumne, ovakvih bahatih primera, nažalost, sve je više. Ako je i reč o šali, ona nikome nije smešna.

04:47

AKO IDETE NA MORE OVE STVARI MORATE DA ZNATE! Ružica Kralj upozorila na RETROGRADNI SATURN: Strogo pazite na ove 2 stvari

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.