BAKA IZ ZAGREBA OSVOJILA 80.000 EVRA NA LOTOU: Pogodila sve BROJEVE, evo šta će sa PARAMA, ovo će vas ODUŠEVITI
Loto, Foto: Dragana Udovičić

SREĆNI DOBITNIK

BAKA IZ ZAGREBA OSVOJILA 80.000 EVRA NA LOTOU: Pogodila sve BROJEVE, evo šta će sa PARAMA, ovo će vas ODUŠEVITI

Srećni dobitnik je baka koja je pogodila sve brojeve u igrici „Sve ili ništa“ i osvojila glavnu nagradu od 80.000 evra. Sada je stigla na blagajnu Lutrije da je podigne

Objavljeno:

Unuci misle da nemaju sreće, ali ja im uvek kažem da sreća uvek dođe i da je samo treba strpljivo čekati. To čekam, kaže srećni igrač...

Jedna baka iz hrvatske metropole nedavno je razveselila svoju porodicu, a posebno unuke, dobitkom u igrici Hrvatska lutrija.

Srećni dobitnik je baka koja je pogodila sve brojeve u igrici „Sve ili ništa“ i osvojila glavnu nagradu od 80.000 evra. Sada je stigla na blagajnu Lutrije da je podigne.

Igračica kaže da igra „Sve ili ništa“, Loto 7 i Eurojackpot i uplaćuje na prodajnim mestima Hrvatske lutrije, a ovaj srećki listić je uplatila na Rudeškoj cesti 172 u Zagrebu:

- Imam neke svoje brojeve, ali kada dođem na prodajno mesto, uglavnom kažem vašim kolegama da biram opciju Kuick Pick (slučajni izbor brojeva). A upravo je ova kombinacija nasumičnih brojeva donela glavnu nagradu i veliku radost - kaže srećna Zagrepčanka koja je na glavnu blagajnu stigla u pratnji unuka.

Loto
foto: Marina Lopičić

Kada su unuka pitali da li i on igra, baka dobitnika brzo je ponudila odgovor:

- Unuci misle da nemaju sreće, ali ja im uvek kažem da sreća uvek dođe i da je samo treba strpljivo čekati. To je ono što čekam, ali priznajem da imam baš sreće u ovoj igri - smeje se pobednica i dodaje:

- U ovom mesecu sam nekoliko puta osvojio 10 ili 1 i iznos od 260 evra. Unuk me je pitao zašto još igram ako sam uspeo da pogodim samo jedan broj, ja sam mu rekao: „Dušo, čekaj, sad sam ja na redu“.

Njena uža porodica zna za dobitke, a prabaka je već napravila planove kako da raspodeli novac:

- Sve dajem unucima da im bude malo lakše.

Bonus video:

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/24 sata hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.