17 LISTA, A 1 ČOVEK SE PITA ZA SVE: Ko sve pokušava da obori Mila i da li će im uspeti? (VIDEO)
Foto: Profimedia

đetići biraju u nedelju

17 LISTA, A 1 ČOVEK SE PITA ZA SVE: Ko sve pokušava da obori Mila i da li će im uspeti? (VIDEO)

Ili mi ili Milo, to je glavna linija podele pred izbore koje će odlučiti da li će Đukanović ostati bez većine nakon 25 godina na vlasti
Objavljeno:

Prošlogodišnji ulični protesti još su u živom sećanju mnogih, a kompromisi koje je aktuelna vlast napravila učinjeni su baš pod tim pritiskom.

foto: Public

Formiranje Vlade izbornog poverenja, takođe, trebalo je da obezbede ono što je opozicija i zahtevala - slobodne i fer izbore. No, nisu sve stranke uverene da je prelazna vlada u tome i uspela.

U tome prednjači Demokratski front (DF), koji nije ni želeo da učestvuje u prelaznoj vlasti osporavajući da će bilo šta biti promenjeno.

- Oni su obećali da će očistiti biračke spiskove, da će srediti stanje u medijima, da će iskontrolisati agenciju za nacionalnu bezbednost, sprečiti tajno finansiranje DPS-a prljavim parama od novca. Apsolutno ništa od toga nije učinjeno, ističe jedan od vođa DF Nebojša Medojević.

foto: Profimedia

Iako su pre godinu dana bili najjača opoziciona snaga u međuvremenu je došlo do raskola, te pred birače izlaze nešto slabiji, ali i dalje sa .

Nosilac te liste je predsednik NOVE Andrija Mandić, a slogan koalicije "Mi ili on", kao i njeni spotovi otkrivaju oseku ideja, pa se sve svelo na negiranje svega što ima veze sa Đukanovićem.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.