POČEO RASPAD MILOVE STRANKE, ČLANOVI NAPUŠTAJU DPS! Šalju mu ponižavajuće poruke i okreću leđa!
Milo Đukanović, Foto: AP

rasulo

POČEO RASPAD MILOVE STRANKE, ČLANOVI NAPUŠTAJU DPS! Šalju mu ponižavajuće poruke i okreću leđa!

Odbornica DPS u hercegnovskom parlamentu, Nada Karadžić, saopštila je da od danas nije član ove partije.

Objavljeno:

- Ovim saopštenjem, ja Nada Karadžić, obaveštavam OO DPS Herceg Novi, da kao dugogodišnji član ove partije i kao osoba koja je svojim radom i dostojanstvenim ponašanjem afirmisala ideje partije, od danas nisam član DPS - istakla Nada Karadžić

Ona je dodala da će zadržati svoj mandat.

- Odbornički mandat koji mi pripada, zadržavam do kraja mandata hercegnovskog lokalnog parlamenta, u kome ću delovati kao samostalna odbornica. Ovaj moj lični čin donešen je mnogo ranije iz razloga koji je poznat većini članova OO - dodala je ona.

- Partija koju sam smatrala svojom, zahvaljujući grupi pojedinaca iz ovog Odbora nije uvažavala moj profesionalni rad kao direktora Muzičke škole, čijoj sam afirmaciji doprinela, a njeni rezultati poznati kako u Crnoj Gori, tako i regionu i šire. Zbog nekorektnog postupka prema meni nisam prisustvovala ni sednicama OO od početka ove godine kao ni skupštinskim zasedanjima, čime sam jednim delom nagovestila ovu moju odluku, ali zbog parlamentarnih izbora, a u cilju toga da ne bih negativno uticala na kampaniju, saopštavam je sada - navela je Karadžić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.