Horor u zatvoru: Vrelim uljem na zatvorenika iz suparničkog klana!
Foto: Fonet

kao u najsurovijim filmovima

Horor u zatvoru: Vrelim uljem na zatvorenika iz suparničkog klana!

Rat kotorskih klanova nastavljen i u spuškom zatvoru
Objavljeno:

Osim disciplinski, Jovanović bi zbog ovog incidenta mogao i krivično da odgovara. Jovanović je blizak grupi koja po policijskoj evidenciji slovi za "škaljarski klan” koju navodno predvodi Jovan Vukotić, dok je Božović blizak prijatelj sa Slobodanom Kašćelanom i Radojem Zvicerom, koji slove za vođe takozvanog "kavačkog klana”.

Božović je 2013. godine presudom Višeg suda osuđen na pet godina zatvora zbog posredovanja u švercu 35,98 kilograma kokaina iz Južne Amerike u Španiju. U istom postupku, Tomislav Martinović iz Tivta, osuđen je na tri godine, zato što je pomagao Božoviću i svom ocu Božidaru Martinoviću u švercu droge.

foto: Beta

Jovanović izdražava kaznu za krivično delo iznuda na štetu sugrađanina Marjana Netzmeskala, kojem su uz upotrebu sile i pretnje on i sugrađanin Dalibor Đurić, u naselju Škaljari u tamošnjem auto-servisu ukrali "mercedes A160” i čamac "faeton” vrednosti preko 20.000 evra.

Jovanović bi trebalo danas da se pojavi u sudnici kotorskog suda, gde uz braću Igora i Jovana Vukotića treba da počne ponovljeno suđenje zbog pucnjave u diskoteci "Mada Koko" iz 2012. godine.

(Espreso.co.rs/CdM)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.