OBRT! Crna Gora u ponoć otvara SVE putne granične prelaze, PA I PREMA SRBIJI
Foto: Profimedia

opa

OBRT! Crna Gora u ponoć otvara SVE putne granične prelaze, PA I PREMA SRBIJI

- Na ovim putnim graničnim prelazima saobraćaj putnika i robe odvijaće se u skladu sa važećim merama NKT

Objavljeno:

Ova odluka odnosi se i na putne granične prelaze sa Srbijom.

U saopštenju Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti u Crnoj Gori navodi se da će u ponoć biti otvoreni granični prelazi koji su do sada bili zatvoreni.

Sa Republikom Srbijom:

Ranče - Jabuka, na putnom pravcu Pljevlja - Prijepolje; Vuče – Godovo na putnom pravcu Rožaje - Tutin; Čemerno na putnom pravcu Pljevlja - Priboj.

Sa Bosnom i Hercegovinom:

Šćepan Polje - Hum, na putnom pravcu Plužine - Foča; Šula - Vitina, na putnom pravcu Pljevlja - Foča; Sitnica - Zupci na putnom pravcu Herceg Novi - Trebinj; Meteljka - Metaljka na putnom pravcu Pljevlja - Čajniče.

Ostaje privremeno zatvoren putni granični prijelaz Vraćenovići - Deleuša sa Bosnom i Hercegovinom na putnom pravcu Nikšić - Bileća koji je zatvoren 27. februara zbog gradnje granične infrastrukture.

Sa Republikom Hrvatskom:

Kobila - Vitaljina, na putnom pravcu Herceg Novi - Vitaljina - Dubrovnik.

Sa Republikom Albanijom:

Grnčar - Baškim, na putnom pravcu Plav - Skadar; Sukobin - Murićan na putnom pravcu Ulcinj - Skadar.

- Na ovim putnim graničnim prelazima saobraćaj putnika i robe odvijaće se u skladu sa važećim merama NKT, dakle i sa merom donetom u četvrtak kojom je propisano da prilikom ulaska u Crnu Goru mera karantina ne propisuje građanima Crne Gore i strancima sa stalnim ili privremenim boravkom u Crnoj Gori koji ulaze iz država stope potvrđenih aktivnih slučajeva infekcije koronavirusom manjom od 25 slučajeva na 100.000 stanovnika sa liste Instituta za javno zdravlje kao i stranim državljanima koji su rezidenti država sa liste i ulaze iz država sa te liste - piše u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.