NAOČARE SA PODESIVOM – PROMENJIVOM DIOPTRIJOM: Za samo 1.799 rsd obezbedite sebi kristalnu i jasnu sliku!
Naočare sa podesivom dioptrijom, Foto: Profimedia

PREPORUČUJEMO

NAOČARE SA PODESIVOM – PROMENJIVOM DIOPTRIJOM: Za samo 1.799 rsd obezbedite sebi kristalnu i jasnu sliku!

Napravljene su od najkvalitetnijih optičkih sočiva otpornih na udarce, a okviri su fleksibilni i izdržljivi, tako da neće doći do njihovog širenja

Objavljeno: 31.05.2020. 14:34h
  • 3

Predstavljamo vam prve naočare koje se mogu prilagoditi Vama i pružiti kristalnu i jasnu sliku u svakom trenutku. Savršena su sigurnosna kopija za izgubljene ili oštećene receptivne naočare!

Ove naočare poseduju tehnologiju kliznih sočiva – zahvaljujući bočnim točkićima prilagođavate snagu sočiva. Proširno podesiva sočiva takođe se mogu transformisati u naočare za čitanje.

Napravljene su od najkvalitetnijih optičkih sočiva otpornih na udarce, a okviri su fleksibilni i izdržljivi, tako da neće doći do njihovog širenja.

Testirane su u Engleskoj, tačnije u Oxfordu, od strane vrhunskih optičkih naučnika. Brzo se mogu podesiti, za gledanje u dalje do naočara za čitanje, od -6D do +3D.

foto: Promo

Dial Vision naočare prikladne su i jednostavne za korišćenje. Točkić za podešavanje nalazi se s obe strane držača nezavisnih sočiva za povećanje ili smanjenje snage. Prilagodite jedno oko zavrtanjem okretnog dugmeta dok se oštrina na grafikonu ne podesi (drugo oko lagano prekrijte dlanom ruke), a zatim prilagodite drugo oko da se podudara (isto tako suprotno oko lagano prekrijte dlanom ruke).

Naočare sa podesivom dioptijom naručite OVDE ili pozivom na broj telefon 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.799 rsd!

 

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media