Drmaju Srbiju, drmaju i svet: Evo koji narko klanovi vladaju Crnom Gorom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Beta

dobrodošao u mafija caffe

Drmaju Srbiju, drmaju i svet: Evo koji narko klanovi vladaju Crnom Gorom! (FOTO) (VIDEO)

Četiri najjače ekipe, sukobi među njima, i likvidacije, često na teritoriji Beograda
Objavljeno: 15:34h

Što se juga tiče, ogroman sukob dešavao se godinama u Baru. Ubistvo jednog od vođa barskog klana Armina Muše Osmanagića bilo je samo jedno od u nizu likvidacija koji su potresli ovaj lučki grad, u kom su opasni momci "sa asfalta" nestajali iz meseca u mesec.

Loše je prošao i klan Vasa Pavićevića. Vođa je ubijen 1996. godine, a u narednim godinama klan mu je gotovo ceo likvidiran.

Malo dalje od Bara, kao vođa kotorskog "škaljarskog" klana označen je Jovan Vukotić, a oni su navodno u žestokom sukobu i sa grupom Darka Šarića, ali i sa klanom "Maksimus".

Kotorska policija saslušavala je nedavno u svojstvu građana članove takozvanog "škaljarskog" klana povodom podmetanje požara u tamošnjoj diskoteci “Maximus, čiji su neformalni vlasnici navodno braća Duško i Darko Šarić.

foto: Damir Dervisagic

Koliko je jak sukob klanova u Kotoru pokazuje i činjenica da je 2015. godine jedan od vođa klanova Goran Radoman (37) likvidiran na Novom Beogradu, u klasičnoj sačekuši.

I Novi Sad je ovih dana bio potresen, navodno, "kotorskim razmiricama" jer je na Štrandu ranjen Slobodan Kašćelan (53), za koga policija u CG tvrdi da je vođa jednog od kotorskih klanova, mada je on sam izašao u medije da demantuje bilo kakve veze sa kriminalnim grupama. Ostaje da se nagađa da li sukobi iz Kotora prelaze i u druge gradove!?

U Nikšiću navodno nema sukoba među kriminalcima, iako je ovaj grad često bio označavan kao najopasniji crnogorski grad, kojim vladaju "kvartaši".

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.