DEČAKU ANDRIJI POLICIJA MILA ĐUKANOVIĆA RAZBILA GLAVU! Ovo je objavljeno svuda, ali je istina sasvim DRUGAČIJA!
Međutim, vrlo brzo se ispostavilo da je istina bitno drugačija, Foto: Printscreen

uznemirujuća priča

DEČAKU ANDRIJI POLICIJA MILA ĐUKANOVIĆA RAZBILA GLAVU! Ovo je objavljeno svuda, ali je istina sasvim DRUGAČIJA!

Tužna fotografija malog dečaka, koji je, navodno, ispao iz kolica tokom intervencije policije, pred očima užasnute majke, prirodno, ganula je i u isto vreme razbesnela mnoge

Objavljeno:

Juče je na društvenim mrežama objavljena fotografija dečaka Andrije kojeg su, kako se tvrdilo, povredili crnogorski policajci tokom nereda u Nikšiću. Ovu vest su na društvenim mrežama objavili i opozicioni funkcioneri Nebojša Medojević i Marko Milačić.

Tužna fotografija malog dečaka, koji je, navodno, ispao iz kolica tokom intervencije policije, pred očima užasnute majke, prirodno, ganula je i u isto vreme razbesnela mnoge.

Međutim, vrlo brzo se ispostavilo da je istina bitno drugačija:

Na ovu temu su se osvrnuli i pojedini mediji:

Juče je društvene mreže preplavila slika deteta, kojej je navodno povrijeđeno tako što je policajac prevrnuo kolica u kojem se nalazilo nakon što je njegova majka uzviknula „Ne damo svetinje“, objavio je portal In4S.

foto: Printscreen

Brojne stranice preuzele su ovu lažnu vest. Jednostavno, veoma je lako poverovati da je policija, koja je tukla djecu i nemoćne širom Crne Gore, bacala suzavac i šok-bombe na građane, hapsila vladike i sveštenstvo, šikanirala vernike – odgovorna i za ovo nedelo.

Ovakve pojave treba sagledati kao deo rata NATO „kontra-hibridnog“ tima u Crnoj Gori, koji mesecima unazad pokušavaju smanjiti domet objava svih medija i pojedinaca koje doživljavaju neprijateljima vlastitih politika. Jedna od njihovih strategija je i širenje lažnih vesti, i to baš onih u koje je lako poverovati, da bi nakon toga „eksperti“ dokazali da je vest – LAŽNA.

foto: Printscreen

Evo i originalnog izvora fotografije, koju ste sasvim sigurno videli sinoć na Fejsbuku, Tviteru ili Instagramu, i nemojte da se čudite. Isti oni koji kolonizuju i uništavaju druge države, ograničavaju slobode i bombama uvode demokratiju širom sveta – odgovorni su i za ove stvari. Lokalni „analitičari“ koji će da „raskrinkaju“ ovu vest i odbrane „nedužnu“ policiju od orkestriranih napada golorukih građana – samo su otužni „podizvođači“ nečasnih radova, piše ovaj portal.

Da stvar bude još gora, crnogorsku javnost na ovu priču navukli su i neki tamošnji opozocioni političari, među njima i Nebojša Medojević i Marko Milačić.

Oni su, međutim, vrlo brzo bili raskrinkani na društvenim mrežama:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.