SRPSKOM PESNIKU IZBRISAN NALOG NA FEJSBUKU ZBOG RASPOPA MIRAŠA: Atak na Srbe u Crnoj Gori se nastavlja
Slavko Perošević, Foto: Printscreen/Youtube

prijavili ga

SRPSKOM PESNIKU IZBRISAN NALOG NA FEJSBUKU ZBOG RASPOPA MIRAŠA: Atak na Srbe u Crnoj Gori se nastavlja

- To njihovo prijavljivanje i Fejsbuk cenzuru primio bih kao najveća odlikovanja na mojim grudima

Objavljeno:

Epskom pesniku Slavku Peroševiću izbrisan je profil na Fejsbuku, a preko publiciste Jovana Markuša na društvenoj mreži je poslao obaveštenje, ističući da je blokada uslijedila nakon što je napisao pesme o Mirašu Dedeiću i na taj način postao meta „organizovanih napada i svojevrsne hajke od strane njegovih pristalica“.

- Pošto su videli da me njihove brojne uvrede i pretnje nisu uplašile krenuli su na organizovano prijavljivanje mojih objava na fejsbuku za govor mržnje. Naime njihov profil Komitski pokret – zelenaši uz brojne uvrede , pozvao je sve svoje pristalice da me organizovano prijavljuju fejsbuku i na taj način unište sve moje profile u čemu su za sad i uspeli. Posle obavljivanja pesme „Pismo iz petnjice - Radovanu Karadžiću“, prvo sam blokiran na tri dana uz brisanje jedno desetak pesama a onda i trajno izbrisan i izbačen sa Fejsbuka.

- To njihovo prijavljivanje i Fejsbuk cenzuru primio bih kao najveća odlikovanja na mojim grudima da mi nije žao velikog broja iskovanih prijateljstava i ogromnog rada koji sam uložio opjevavajući pale srpske heroje i velike nepravde, koje je zadnjih decenija preživeo naš narod. Na imenovanom profilu javno su istakli moju sliku i uz brojne uvrede hvale se uspjehom koji su postigli. Ovo nije, draga braćo i sestre samo napad na mene lično, da jeste sve bi bilo lasno i beznačajno. Ovo je orkestrirani napad na moj rad i zvanje srpskog epskog i narodnog pesnika, napad na slobodno iznesenu misao svih časnih i mnogo puta uniženih Srba i poštenih Crnogoraca.

Epska i narodna roduljubiva poezija nije nastala sa Fejsbukom i Mirašem i sa njima se na sreću neće ni završiti. Ovim napadima i brisanjima učinili su mi veliku čast svrstavajući me među svoje najogorčenije protivnike ali su nas bar zasad uskratili za divno i iskreno druženje. Zamolio bih sve one koji su u mogućnusti da u moje ime podijele ovu objavu kako bi svi moji prijatelji i čitaoci saznali pravu istinu.

Zamolio bih i sve one koji su u mogućnosti izraze protest uređivačkoj službi fejsbuka povodom ove sramne odluke. I ovo obraćanje bih sebi za utehu, završio sa Njegoševim stihovima: „Ti ćeš novi pušku nabaviti, a u ruke Madušića Vuka, svaka puška biće ubojita“, poručio je Perošević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/In4s)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.