UŠLA KROZ PROZOR KUPATILA, PA KUĆU POLILA BENZINOM: Žena zapalila bivšeg muža i njegovu novu partnerku! (VIDEO)
U požaru je stradao par, Foto: Youtube printscreen

horor u rožajima

UŠLA KROZ PROZOR KUPATILA, PA KUĆU POLILA BENZINOM: Žena zapalila bivšeg muža i njegovu novu partnerku! (VIDEO)

Požar je zahvatio dnevni boravak kuće i vatrogasci su po dolasku zatekli ugljenisala tela stradalih

Objavljeno:

Sulejman Murić (61) i Sedina Mocević (45) stradali su rano jutros u požaru u kući u rožajskom naselju Besnik.

Zbog podmetanja požara u kom je dvoje ljudi izgubilo život uhapšena je Murićeva bivša supruga, Safija Murić, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije.

- Brzim operativnim radom došli smo do sumnje da je požar podmetnula Murićeva bivša žena S.M, koja živi u Baru. Ona je jutros, na povratku iz Rožaja prema Baru uhapšena u Kolašinu - kazao je Vijestima policijski službenik.

Komandir lokalne Službe zaštite Nuradin Agović je za Radio-televiziju Rožaje kazao da su o požaru na kući Murića obavešteni od policije oko šest časova.

Kazao je da je požar zahvatio dnevni boravak kuće i da su vatrogasci po dolasku zatekli ugljenisala tela stradalih. Služba zaštite je intervenisala sa tri posade, a požar je oko osam sati lokalizovan.

- Čekamo da nadležni organi preuzmu dalje rad, kako bi se utvrdio uzrok požara - kazao je Agović.

Iz Uprave policije je saopšteno da je rožajska policija u kratkom roku rasvetlila slučaj.

- Policijski službenici došli su operativnim putem do sumnje da je požar podmetnut. Zbog krivičnog dela teško ubistvo, izvršeno na štetu ova dva lica, slobode je lišena S.M. (55) - saopšteno je iz policije.

Policija je, dodaje se, po dolasku na lice mesta konstatovala da se u kući nalaze dva beživotna tela.

O slučaju su obavešteni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Policija je saopštila da je S.M. osumnjičena za podmetanje požara uhapšena nakon što je u Kolašinu zaustavljen autobus kojim je putovala ka Podgorici.

- Kriminalistička obrada i dosadašnje policijske mjere i radnje ukazuju na sumnju da je S.M. (55) požar podmetnula na način što je jutros, noseći bidon sa benzinom, došla do porodične kuće u kojoj je S.M. (61) živio sa S.M. (45), a zatim je ušla u kuću kroz prozor na kupatilu i polila benzinom prostoriju u kojoj su spavali S.M. i S.M. i potom izazvala požar nakon čega je pobegla - saopšteno je iz policije.

Uviđajem na licu mesta rukovodi državni tužilac u VDT u Bijelom Polju.

- Beživotna tela S.M. (61) i S.M. (45) biće upućena na Odeljenje sudske patologije KCCG u Podgorici radi vršenja obdukcije. Službenici OB Rožaje će osumnjičenu S.M. (55) u zakonskom roku privesti državnom tužiocu u VDT u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje da je počinila navedeno krivično delo - zaključuje se u saopštenju policije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.