JOVANA SE PORODILA U SVOJOJ PORODIČNOJ KUĆI: Samo je svekrva bila s njom, EVO ŠTA SE DESILO
Porodica, Foto: RINA

POGLEDAJTE

JOVANA SE PORODILA U SVOJOJ PORODIČNOJ KUĆI: Samo je svekrva bila s njom, EVO ŠTA SE DESILO

Žena se porodila u porodičnoj kući ,a beba se zove Milica

Objavljeno:

Da ljubav rađa prave heroje pokazalo se još jednom i to najlepši način na primeru mlade mame Jovane Drobnjak (24) iz Bijelog Polja.

U devetom mesecu trudnoće, kao i sve druge truidnice spremala je torbu za porodilište ali nije ni pomislila da joj zapravo ona neće ni biti potrebna, pošto njena hrabra beba nije želela da čeka već se rodila ni manje, ni više - nego u njihovoj prodičnoj kući.

Porodica
Porodicafoto: RINA

"Bilo je oko šest sati ujutru, osetila sam bolove ali nisam očekivala da ću se baš poroditi. Muž je bio na poslu, a dvojica starijih sinova su spavala. Pozvala sam svekrvu Biljanu i bilo je očigledno da ćerkica više ne želi da čeka, sve se odigralo iznenada i munjevitom brzinom, pa je Milica naša došla na svet u našoj kući", priča za RINU ova hrabra majka.

Najveću podršku i pomoć u tim momentima pružila joj je svekrva Biljana, a kada se beba rodila pozvali su Hitnu pomoć koja je ustanovila da je sve u redu, a potom su majku i bebu prebacili u porodilište.

"Kada je Hitna pomoć stigla bili su poprilično iznenađeni, ja sam sve vreme bila uzbuđena i samo sa mišlju da sve prođe kako treba, ali nisam bila uplašena. Kasnije smo primljeni u bjelopoljsku Opštu bolnicu, gde su nas dočekali lekari i medicinsko osoblje. Beba je dobila ocenu deset", kaže Jovana.

Ona je sa svojom kćerkicom iz porodilišta stigla kući, a najviše su im se obradovali muški članovi porodice - suprug i sinovi stari tri i pet godina.

Borbena i nestrpljiva beba Milica je na rođenju bila dugačka 54 centimetar i tzeška 3.150 grama.

00:54

ŽENE SU NAJVEĆE ŽRTVA RATOVA ZBOG OVOGA Nešković zanemela sve tvrdnjom: One nemaju ideju o sebi, SRŽ SVEGA JE PORODICA!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.