GLUMICA JANA HITNO HOSPITALIZOVANA PRED POROĐAJ: Ova POŠAST se proširila na BUBREGE, slike iz BOLNICE KIDAJU DUŠU
Jana u bolnici, Foto: Prinstcreen/Instagram/kramergirl

paŽnja

GLUMICA JANA HITNO HOSPITALIZOVANA PRED POROĐAJ: Ova POŠAST se proširila na BUBREGE, slike iz BOLNICE KIDAJU DUŠU

Lekcija broj jedan - nemojte da ignorišete bol jer može da bude ozbiljnije nego što mislite", napisala je Jana na Instagramu. Dodala je kako žene često ignorišu znakove upozorenja koje im telo šalje

Objavljeno: 10:05h

Pevačica i glumica Jana Krejmer, zvezda serije "Tri Hil", bila je hospitalizovana tik pred porođaj zbog bakterijske infekcije koja se proširila na bubrege. Dok je bila na odmoru sa svojim verenikom Alanom Raselom, žalila se na bolove u leđima koji su se pojavljivali i ranije.

"Naš odmor nije prošao kako smo planirali, ali neke lekcije smo naučili. Prvo i najvažnije, beba je dobro. Lekcija broj jedan - nemojte da ignorišete bol jer može da bude ozbiljnije nego što mislite", napisala je Jana na Instagramu. Dodala je kako žene često ignorišu znakove upozorenja koje im telo šalje.

"Bolove u leđima sam pripisivala trudnoći. Nisam rekla lekarima jer je bol u leđima uobičajena pojava", priznala je Jana. Ipak, kada je bol postala nepodnošljiva, odlučila je da potraži pomoć. Uprkos hospitalizaciji, glumica je izjavila da su ona i njena beba dobro. "Sve pohvale mom mužu kog sam molila da ode da spava u hotel, ali on je umesto toga spavao na fotelji na razvlačenje u bolnici, pored mene. Pronađite muškarca zbog kojeg se nećete osećati loše ili vas neće ostaviti po strani kada se ne osećate dobro", zaključila je.

Infekcije urinarnog trakta obično nastaju u uretri ili bešici i napreduju sve do bubrega. Infekcije bubrega mogu da budu izuzetno opasne ukoliko se ne leče i dođe do komplikacija. Mogu da dovedu do trajnog oštećenja bubrega ili da se prošire u krvotok. Ovo su neki od simptoma kojima se manifestuju infekcije bubrega:

1 / 2 Foto: Prinstcreen/Instagram/kramergirl

Groznica

Bol u leđima, preponama i stomaku

Često mokrenje

Konstantna potreba i bol prilikom mokrenja

Mučnina

Povraćanje

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.