"IZAĐI, OVO JE CRNA GORA": Stranci doživeli NEPRIJATNOST u Budvi! Konabar se SRAMNO PONAŠAO, hteo da ih ZASTRAŠI?
Budva, Foto: RINA

sramno

"IZAĐI, OVO JE CRNA GORA": Stranci doživeli NEPRIJATNOST u Budvi! Konabar se SRAMNO PONAŠAO, hteo da ih ZASTRAŠI?

Arapin prepričao neprijatnost koju je doživeo na letovanju u Budvi

Objavljeno:

"Ovo je Crna Gora", navodno su bile reči konobara u jednom primorskom restoranu koje je uputio gostima restorana, onda kada su najnormalnije ušli i želeli da poruče hranu. Pored ovih reči, uradio je navodno još par neprijatnih stvari prema istim gostima - i to samo jer su Arapi, tvrde oni.

Neimenovani muškarac koji je u svom izlaganju objasnio da je Arapin, navodno je imao neprijatno iskustvo tokom svog letovanja u Crnoj Gori. Kako je objasnio, on i njegova porodica samo su hteli da jedu u jednom restoranu na primorju, međutim zbog ponašanja konobara to na kraju nisu uspeli.

"Maltretirao nas konobar u Budvi zbog naše nacionalnosti" napisao je on u naslovu.

Budva
Budvafoto: RINA

A onda opširno objasnio njegovo viđanje neprijatne situacije koja se tvrdi on, desila.

"Želim da počnem tako što ću reći da ovaj se***nja ne predstavlja narod Crne Gore, jer sam imao prijatno iskustvo sa ostalima do danas.

Naime, prvo što ću napisati je da smo Arapi i da moja mama nosi hidžab.

Odlučili smo danas da jedemo u hotelskom restoranu koji neću imenovati. Konobar koji je bio plav, mršav čovek sa naočarima, pitao nas je da li želimo da naručimo čim smo seli, rekao sam mu da nam da pet minuta i otišao je. Napolju je bilo vruće pa smo ga pitali možemo li da sednemo u restoran, a on je rekao da se unutra dešava svadba i da su svi stolovi rezervisani. Rekli smo da je to u redu i seli napolju.

Nakon malo vremena moja sestra je pitala drugog konobara da li smo mogli da sednemo unutra a on je rekao da možemo. Pitali smo ga za rezervacije a on je rekao da ih nema pa smo odlučili da uđemo. Možda je prvi konobar bio zbunjen ne znam, ali ušli smo unutra i pitali ga kada može doći da naručimo hranu, a on je rekao '5 minuta'. Moja sestra je mislila da je smešno jer smo mu to upravo rekli kada je on nas pitao, ali nismo mnogo razmišljali o tome.

"Ovo je Crna Gora"

Prošlo je neko vreme i ponovo smo ga pitali a on je opet rekao '5 minuta' ali neprijateljskim tonom. Tada smo odlučili da odemo jer smo osećali da nešto nije u redu, nismo se svađali sa njim ili bilo šta, samo smo pokupili svoje stvari i otišli.

Budva
Budvafoto: RINA

Dok smo bili napolju moj brat je shvatio da je zaboravio torbu unutra pa je otišao da je potraži i taj 'neprijateljski' konobar je bio tamo, nastavio je da prati mog brata i pitao ga 'imaš li problem sa mnom?'. Moj brat nije odgovorio jer nije hteo da izazove neprijatne scene, ali je čovek nastavio da ga prati do auta vičući 'Izađi' i 'Ovo je Crna Gora'.

Šta smo trebali da uradimo da bi ispalo najbolje po nas? Jer kada smo tražili menadžera, rekli su nam da ga nemaju, što je očigledno laž.

Takođe, dok smo odlazili, slikao je tablicu automobila, zaista tužan pokušaj da nas zastraši, mislim, šta će da uradi? Prijavi nas da smo Arapi?", objasnio je neimenovani muškarac u svom izlaganju situacije koja se, tvrdi on, desila tokom njegovog letovanja.

Bonus video:

02:08

Profesorka kriminologije tvrdi da je Evropa u Ukrajini pokazala svoje pravo lice: RASIZAM JE NA DELU

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.