NARUČIO KAFU SA OVSENIM MLEKOM U CRNOJ GORI: Zbog onoga što su mu dali region PLAČE OD SMEHA, pa ovo je HIT (VIDEO)
Kafa, Foto: Tamara Trajković

VRIŠTANJE

NARUČIO KAFU SA OVSENIM MLEKOM U CRNOJ GORI: Zbog onoga što su mu dali region PLAČE OD SMEHA, pa ovo je HIT (VIDEO)

Zbog onoga što je ovaj turista doživeo u kafiću u Crnoj Gori ćete se slatko nasmejati

Objavljeno:

Na TikToku je popularan snimak čoveka u Crnoj Gori koji je naručio kafu sa ovsenim mlekom. Neko će reći, jedna poprilično regularna narudžbina. Ipak, turista je ovom prilikom dobio kafu, i dobio ovsenu kašu.

Kako je sam naglasio, bez obzira na smešnu situaciju, ostavio je lepu napojnicu kelneru, koji se ipak potrudio da mu kako-tako pomogne, pa čak iako nije baš uspeo.

Dosta ljudi javilo se da prokomentariše situaciju.

Dok ga Crnogorci uveravaju da se vrlo dobro zna šta je ovseno mleko, te da samo kelner očigledno nije čuo za njega, mnogi se prisećaju sličnih situacija.

@ezzmozzz It’s a cup of oats… with milk. ? PLS NOTE: We left a nice tip because our waiter was SO enthusiastic in his attempt to try and give me what I wanted. My fault for being a basic gal who misses her oat lattes after 2 months abroad. ? Back to espressos and heart palps for now! (Hit me with oat latte recs in London & Glasgow PLS) #europefail #eurosummer #oatmilk ♬ Titanic flute fail - Funny/Awesome Vids

„Kad smo mi bili u Crnoj Gori čuli smo par koji je tražio espreso martini, a konobar im je rekao da može da im da espreso i martini“; „Jednom sam naljutio konobara u Belgiji jer me je čuo da kažem old milk, umesto oat“; U Bosni sam jednom naručio kapućino, dobio sam kakao, mleko i med“ – samo su neki od komentara, uz onaj naravno najjduhovitiji koji bi ovaj turista verovatno dobio da je konobar bio tog dana ustao na pogrešnu nogu – „Izvinte, nismo pomuzli ovas od jutros“.

Bonus video:

00:25

MIRNO PIO KAFU I NIJE NI SLUTIO ŠTA MU SE SPREMA Pogledajte upad maskiranih policajaca u kafić u Beogradu PRONAĐENA I KOVERTA

(Espreso/ City Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.