MAJKA UBIJENE NATAŠE U MASAKRU NA CETINJU: "Teško se sa mukom nosimo"
Vuk Borilović, Foto: Printscreen/Youtube, Privatna Arhiva Kurir

najveći masakr u istoriji crne gore

MAJKA UBIJENE NATAŠE U MASAKRU NA CETINJU: "Teško se sa mukom nosimo"

Vesna Pejović, zatim je nastavila sa svojom potresnom objavom u kojoj je zamolila Boga za snagu i da je podrži u pravdi da ostvari šta je naumila i dodala da je mnogo izgubila

Objavljeno:

Bliži se godišnjica dana od najvećeg masakra na Cetinju kada je pomahnitali Vuk Borilović (35) pobio deset ljudi, ranio šest osoba, a prve žrtve krvavog pira bili su njegovi podstanari Nataša Pejović Martinović (35) i njena dva sina stara osam i 11 godina. Zločin koji je potresao Crnu Goru, kao i ceo region dogodio se 12. avgusta prošle godine.

Ovim povodom na društvenoj mreži Fejsbuk potresnu poruku napisala je Natašina majka Vesna Pejović, koja je u masakru ostala bez ćerke i dva unuka.

- Prođe teška godina dana sreće naše preteških rana. O bože, što si mi ih čvrsto prigrlio, što ih nisi ti pustio, to je bila mladost i lepota to je bože velika grehota. Nama ih odnosiš, da se sa njima ponosiš. Sebičan si Bože bio, što si ih od nas odvojio. Ljubi ih i mazi umesto mene, ne dozvoli da im mladost vene - napisala je ona na početku tužne objave pa dodala: - Majka i baba ih je negovala, da bih Bože tebi ih dala.

Vesna Pejović, zatim je nastavila sa svojom potresnom objavom u kojoj je zamolila Boga za snagu i da je podrži u pravdi da ostvari šta je naumila i dodala da je mnogo izgubila.

"Volimo vas životi naši izgubljeni"

- Pošto bože, ne možeš da mi ih vratiš krvnici će grdno mi platiti. Ni njih grejati sunce neće, niti će ikad imati sreće. Tu Bože greha nema, teška im se sudbina sprema. Možda će me neljudi osuditi, pošto krvnika brane, dabogda dočekali naše rane. Kako bi se oni osećali kad bi ovo dočekali. Kada si ih uzeo sebi, ti si dao najlepše mesto u raju dao. To su oni zaslužili za života njihovoga tebi su se odužili - napisala je neutešna žena pa dodala da je bila ponosna majka.

- Ti si ponos roda svoga, i u kući gde si bila ti si njima snaha mila. Rodila si im dva sina moja vilo, bratstvo Martinovića mnogo je izgubilo. Pamtiće te doveka, kuku nama bez leka. Teško se s mukom nosimo, ali sa vama mrtvima mi se ponosimo. Volimo vas životi naši izgubljeni.

Zločin koji je potresao Cetinje, Crnu Goru, ali i ceo region, podsetimo, dogodio se 12. avgusta, kada je Vuk Borilović krenuo u krvavi pohod u kom je prvo ubio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

Borilović, inače, kobnog dana nije hteo da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović, ali čiji je metak bio koban po njega još nije utvrđeno.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.