"MERCEDESU" U KOM SE VOZI DRITAN ABAZOVIĆ OTKAZALE KOČNICE: Evo šta je usledilo, uključio se MUP
Dritan Abazović, Foto: Starsport©

javljeno je

"MERCEDESU" U KOM SE VOZI DRITAN ABAZOVIĆ OTKAZALE KOČNICE: Evo šta je usledilo, uključio se MUP

Abazović je nakon što se vozilo zaustavilo na makadamu pored puta, prešao u drugi automobil iz pratnje

Objavljeno:

Nadležni utvrđuju zbog čega su iznenada, tokom vožnje otkazale kočnice na državnom “mercedesu” u kom je bio predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, rečeno je za tamošnje Vijesti iz Minisatrstva unutrašnjih poslova (MUP).

Prema informacijama tog lista, kočioni sistem na službenom vozilu potpuno je prestao da radi dok je Abazović bio na Obzovici, pedesetak metara pre velike nizbrdice. Incident se desio 31. jula, a Abazović je u tom trenutku išao u službenu posetu Tivtu. Prema nezvaničnim informacijama, u automobilu - na komandnoj tabli, nije bilo nikakvih upozorenja.

Abazović je nakon što se vozilo zaustavilo na makadamu pored puta, prešao u drugi automobil iz pratnje, a od tada koristi drugo službeno vozilo.

Iz MUP-a kažu da dosadašnje kontrole ukazuju da je reč o kvaru zbog starosti i znatne kilometraže koju je to vozilo prešlo, ali i naglašavaju da je prvi čovek te institucije i partijski kolega Abazovića, Filip Adžić inicirao vanredni nadzor od strane Direktorata za bezbednosno-nadzorne poslove, “radi utvrđivanja uzroka i okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja”.

Do sad odrađenom kontrolom uvereni smo da je kvar na vozilu nastao usled starosti i znatne kilometraže koju je to vozilo prešlo, ali i da prethodno nisu postojali nikakvi indikatori koji bi ukazivali da može doći do takvog kvara na pomenutom vozilu”, saopšteno je Vijestima iz Ministarstva.

Objašnjavaju da je 12 godina prosečna starost službenih motornih vozila, koja se koriste u okviru Odsjeka za obezbeđivanje domaćih štićenih ličnosti u cilju vršenja poslova zaštite bezbednosti.

Bonus video:

01:57

DRITAN ABAZOVIĆ O ŠVERCU CIGARETA Govorio sam o imenima ljudi i firmi

(Espreso/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.