TURISTI U CRNOJ GORI NEMAJU MIRA: Posle BURE, napalo ih i OVO STVORENJE, čuje se samo VRISKA, svi ZGROŽENI (VIDEO)
Miš na plaži, Foto: Printscreen/ Instagram/ podgorički_vremeplov

neprijatno

TURISTI U CRNOJ GORI NEMAJU MIRA: Posle BURE, napalo ih i OVO STVORENJE, čuje se samo VRISKA, svi ZGROŽENI (VIDEO)

Video pacova koji ide po plaži i prepada ljude na plaži u Crnoj Gori

Objavljeno:

Snimak pacova koji skakuće sa peškira na peškir i opušteno se šetka po plaži osvanuo je na društvenim mrežama i pokrenuo lavinu komentara.

Popularna stranica "Podgorički vremeplov" na kojoj se mogu naći snimci raznih situacija sa crnogorskog primorja izbacila je video pacova koji ide po plaži i prepada ljude.

Iako nije tačno rečeno na kojoj plaži i u kom mestu je usnimljen, ali fanovi ove stranice komentarišu kako su za pojavljivanje glodara na plažama krivi kupači i turisti koji smeće ostavljaju za sobom, ali i nadležni koji ga ne kupe redovno.

Mnogi su ostali zgroženi nad prizorom ovog nepozvanog gosta, što ih nije sprečilo da se u komentarima i našale.

"Dok se mačke odmaraju od noćnog života miševi se šetaju po plaži"; "Džeri na ljetovanju, pobegao od Toma"; "Egzotično putovanje u CG, gratis safari"; "Ovo je neko namjerno pustio da nam goste rastjera! Slična situacija je bila i prošlog ljeta na Jazu, samo jedan pacov, po vrelom pijesku šeta"; „To je nova ponuda na rivijeri za turisti iz Švajcarskoj: gratis ćevap na žaru uz vaš paradajz"; "Neko ga donio iz kuće u cegeru" – nižu se komentari.

Nedavno je kupače crnogorskog primorja prepala i zmija koja je izvučena u blizini Sutomora. U pitanju je, naime, bila vrsta smuka koji je najverovatnije iz okolnog potoka dospela u more, usled oseke, ali da se to retko dešava jer ne preferiraju slanu vodu zbog nemogućnosti da višak soli eliminišu iz organizma.

Bonus video:

01:47

PUNI SU PARAZITA, ZATO IH I ZOVU LETEĆI PACOVI

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.