KO JE ZAPRAVO FATALNA SUPRUGA MILOVOG SINA? Svojim izgledom ŽARI i PALI, a njena BIOGRAFIJA je PRED VAMA
Blažo i Milo Đukanović, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

BIOGRAFIJA

KO JE ZAPRAVO FATALNA SUPRUGA MILOVOG SINA? Svojim izgledom ŽARI i PALI, a njena BIOGRAFIJA je PRED VAMA

Završila je Podgoričku gimnaziju, a Blažu je poznavala dugo, ali da nisu bili u vezi nekoliko godina, kako se u početku spekulisalo

Objavljeno: 13:43h

Milo Đukanović je od svog sina jedinca Blaža Đukanovića, dobio dva unuka, a jedan od njih nosi ime i prezime svog dede, Mila Đukanovića. Blažo važi za velikog zavodnika, oženio se Milenom Popović 2019. godine, a godinu dana kasnije dobili su prvenca kog je krstio kojeg je krstio vaseljenski patrijarh Vartolomej. Prošle godine par je dobio i drugog naslednika, a o njegovoj suprugi se malo zna. Milena se retko pojavljuje u javnosti, rođena je u Podgorici, a njen otac nekada je radio u tamošnjoj Poreskoj upravi.

Završila je Podgoričku gimnaziju, a Blažu je poznavala dugo, ali da nisu bili u vezi nekoliko godina, kako se u početku spekulisalo. Svadba Blaža i Milene Popović organizovana je u Miločerskom parku, na Svetom Stefanu na istom mestu gde su se 2014. godine Novak i Jelena Đoković venčali.

Blažo Đukanović, Milo Đukanović
foto: Printscreen Instagram

"Verovatno se poznaju dugo, kao i u svakoj maloj sredini, ali mislim da su u vezi tek nešto više od godinu dana i da je tu presudnu ulogu odigrala njena sestra Milica," ispričao je izvor iz Podgorice, pred venčanje Blaže i Milene 2019. godine.

Venčanje sina jedinca Mila Đukanovića bilo je raskošno i o njemu se i danas priča. U popularnom hotelu sve je prštalo do luksuza, kao i dolikuje. Poznati kuvari su bili zaslužni za vrhunsku hranu. Gosti su uživali u njeguškoj pršuti, brojnim vrstama sireva, morskim plodovima, kavijaru, raznim vrstama mesa kome manu nisu mogli da nađu ni najprobirljiviji gurmani.

Blažo Đukanović
foto: Printscreen Instagram

Milena je nosila haljinu poznate kreatorke venčanica Vere Vang koja je koštala čak 7.000 evra, dok je Blažo takođe nosio skupoceno odelo, a kum mu je bio drug iz detinjstva.

Po želji Milove supruge Lidije, na svadbi je pevao njen omiljeni pevač Aco Pejović, potom Halid Muslimović, dok su na zahtev mladenaca goste zabavljali Milica Pavlović i Aleksandra Prijović. Pričalo se da Prija nije htela da uzme honorar, ali je zato samo na bakšišu zaradila 30.000 evra.

Bonus video: Milo Đukanović

01:46

Milo Đukanović

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.