DVE KUĆE U ROŽAJAMA ZAVIJENE U CRNO: Danas sahrana mladićima koji su život izgubili u STRAVIČNOJ NESREĆI
Stradali mladići, Foto: Društvene mreže

TUGA

DVE KUĆE U ROŽAJAMA ZAVIJENE U CRNO: Danas sahrana mladićima koji su život izgubili u STRAVIČNOJ NESREĆI

Uviđaj je trajao satima, a potom su ekipe vatrogasne službe izvlačili "audi" iz korita reke, koji je potom poslat na vanredni tehnički pregled, a dalja istraga će utvrditi sve detalje ove nezapamćene tragedije

Objavljeno:

U selu Balotići, nedaleko od Rožaja, danas će biti sahranjena trojica mladića, koji su u petak uveče poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Rožaje-Bać.

U nesreći su stradala trojica mladića od 16 godina, dok se lekari i dalje bore za život četvrtog mladića (17), koji je bio sa njima u kolima. Jeziva nesreća, koja je zavila u crno dve porodice, dogodila se u petak oko 22.30 satu u mestu Zeleni, na magistralnom putu ka izlazu iz Rožaja.

"Sumnja se da je mladić vozeći automobil marke 'audi A3' rožajskih registarskih oznaka, iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom kada je ušao u krivinu i direktno se survao u provaliju u kanjonu reke Ibar, koja je doboka oko 20 metara", pisali su crnogorski mediji dodajući da na tom delu puta nema zaštitne ograde iako je put veoma opasan i nebezbedan.

Rožaje
foto: Drustvene Mreže, Printscreen Facebook/RTV Rožaje

Uviđaj je trajao satima, a potom su ekipe vatrogasne službe izvlačili "audi" iz korita reke, koji je potom poslat na vanredni tehnički pregled, a dalja istraga će utvrditi sve detalje ove nezapamćene tragedije. Meštani Rožaja rekli su ranije da su mladići kobne večeri pre nesreće bili u jednom kafiću.

"Sreli su se u tom lokalu, zajedno su popili piće. Potom su krenuli su kući u selo pored Rožaja i seli u 'audi' smrti. Međutim, kada su bili u blizini domova, jedan od poginulih dobio je navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice", kaže meštanin Rožaja i dodaje:

"Mladići su odlučili da se vrate ka marketu i vozač je navodno, kako se sumnja prilikom neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteli su u reku Ibar", rekao je meštanin.

Opština Rožaje proglasili su dvodnevnu žalost povodom smrti mladića.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.