PRONAĐENA SONJA JOLIČIĆ ZA KOJOM SE TRAGALO OD MARTA: I Interpol reagovao u potrazi za crnogorskom državljankom
Sonja Joličić, Foto: Printscreen/lifelinehellas

porodica potvrdila

PRONAĐENA SONJA JOLIČIĆ ZA KOJOM SE TRAGALO OD MARTA: I Interpol reagovao u potrazi za crnogorskom državljankom

"Zvanična prijava je podnešena u martu mesecu u Crnoj Gori kada je sve i prosleđeno Interpolu"

Objavljeno:

Sonja Joličić (50), državljanka Crne Gore za kojom je bila organizovana potraga nakon što je objavljeno da je nestala u Grčkoj, pronađena je.

Vest o pronalasku Joličićeve, "Blic" je saznao iz kruga porodice. Ona je, kako su rekli, pronađena 8. 12. 2022. godine u Grčkoj.

Kako su iz porodice rekli, policija i nadležne službe, bile su alarmirane od početka u potrazi. Takođe, u potragu je, sve od dana nestanka pa do pronalaska, porodica bila uključena.

- Zvanična prijava je podnešena u martu mesecu u Crnoj Gori kada je sve i prosleđeno Interpolu. Pre zvanične prijave imamo i dokumentovanu komunikaciju sa njenim poslodavcem i ambasadom Crne Gore u Grčkoj, kao i ambasadom Grčke u Crnoj Gori - rekli su iz porodice.

Ono što im je najviše zasmetalo jeste deo teksta koji je objavljen prvobitno na grčkom portalu, a zatim prenet i u naše medije u kojem se navodilo da je prošlo nekoliko meseci od momenta kada su se poslednji put čuli do početka potrage za Sonjom.

- Nažalost tek krajem novembra smo čuli za humanitarnu organizaiju "Silver Alert" čija medijska kampanja je pomogla da se Sonja pronađe - rekao je on.

Sonja Jolićić
foto: Printscreen/lifelinehellas

Prema rečima sagovornika porodice, od prvog trenutka je pravovremeno reagovano, porodica, grčka policija, crnogorska ambasada i na kraju Interpol, uradili su sjajno svoj posao i Sonja je pronađena.

(Espreso / Blic/ Stevica Rajčetić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.