Kad venča par zapeva im Nije život jedna žena! Bio maneken, postao sveštenik, al' narodnjake ne može da batali! (FOTO)
Foto: Facebook.com/slavisa.glorian

Kakav lik!

Kad venča par zapeva im Nije život jedna žena! Bio maneken, postao sveštenik, al' narodnjake ne može da batali! (FOTO)

Don Slaviša Stavnjak (38), franjevački sveštenik rodom iz Zenice, postao je pravi hit zbog svog pristupa vernicima
Objavljeno:

Iako nije ostvario san da postane modni dizajner, ovaj mladi sveštenik i dalje prati modne trendove, kao i sve sportske i kulturne manifestacije. U slobodno vreme može da se vidi na fudbalskim utakmicama, u pozorištu, na koncertu ili u diskoteci. Voli progovoriti s Emirom Hadžihafizbegovićem, ali i da zapeva i zaigra tamo gde nastupaju Ana Bekuta, Lepa Brena, Halid Bešlić, Zorica Brunclik, Dragana Mirković, Hanka Paldum.

- Ne vidim ništa grešno zbog ovakvog mog života. Danas mnogi doživljavaju svećenike na iskrivljen i pogrešan način, kao neke rogonje i one koji plaše svet paklom. Istina, uvek ima pojedinaca zbog kojih svi budu na tapetu, ali ne treba stvari generalizovati. Mi smo poslani za narod i iz naroda smo uzeti, smatra don Slaviša.

Don Stavnjaku nije mrsko ni da se uhvati se u kolo ili da zapeva. Do sada je, kaže, imao pedesetak crkvenih venčanja. Nakon što obavi protokolarne ceremonije, na početku slavlja obavezno uzima mikrofon i otpeva bar dve pesme - "Nikada se promijeniti neću" i "Nije život jedna žena".

- Pesma je pesma. Ko peva, zlo ne misli - kaže Slaviša.

Slavišina pesma redovni je poklon mladencima. Kaže da to narod rado prihvata i raduje se s njim zajedno.

(Espreso.co.rs / Avaz)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.