Malena Leontina je odrepovala pesmicu za prvi osnovne: Onda je njen video pogledalo nekoliko stotina hiljada ljudi! (FOTO)
Foto: Youtube / Printscreen

KAD PORASTEM BIĆU...

Malena Leontina je odrepovala pesmicu za prvi osnovne: Onda je njen video pogledalo nekoliko stotina hiljada ljudi! (FOTO)

Devojčica koja je nedavno oduševila ceo region opet je pokazala da se super snalazi pred kamerama
Objavljeno:

Pesmica "Prvaci, prvaci" i Leontinino čuveno "izmislila sam je" za nekoliko dana pogledalo je na stotine hiljada ljudi. Društvene mreže su se usijale, a malena je doživela neočekivanu popularnost. Sasvim logično, usledio je i novi poziv na TV.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Gostujući na lokalnoj TV, Leontina je otkrila da joj prija polularnost i da su joj drugari iz škole aplaudirali kada su gledali video. Pored toga, ona je otkrila šta bi volela da bude kad poraste, koju muziku sluša i zbog čega se svađa sa sestricom.

- Kad porastem želim da budem vozač autobusa... Da prodajem karte, vraćam kusur i vozim ljude. - iznenadila nas je Leontina svojim odgovorom, ali je potom otkrila i neka nežnija interesovanja: - Volim da slušam muziku za balet, a mama će uskoro da me upiše u baletsku školu.

Dodala je i da nema simpatiju jer još ne može da se odluči ko joj se najviše sviđa.

- Volim crtiće - rekla je Leontina koja je "Mašu i Medu" gledala sa četiri godine i to na ruskom jeziku. Pored toga, već zna engleski jezik, što je demonstrirala, a za kraj smo počašćeni - novom pesmicom! :)

(AS)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.